Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_name______

Czy faceci się za mną oglądają dlatego, że jestem paskudna?

Polecane posty

Gość no_name______

Czy jest to możliwe, że myślą sobie, że dziwnie wyglądam albo "jaka ona brzydka"? Mam 22 lata, nigdy nie miałam faceta, nawet na randce nigdy nie byłam. Jak mi się ktoś podobał, byłam zawsze olewana :o. Dbam o siebie, ubieram się normalnie, czy jest to możliwe, żeby moja wątpliwej urody twarz tak przyciągała uwagę? :o

Gość bxv
A moze sie poprostu "wyrobiłaś" i przykówasz u rodą ale w tym poztywnym znaczeniu :)

Gość no_name______
lepiej lafiryndo :)

Gość no_name______
Nie, bo nie czuję się atrakcyjna. Jest to dla mnie tak krępujące, że ograniczam wychodzenie z domu do minimum. :/

Gość zagu-zz
Ja ostatnio sie za toba ogladalam bo dawno tak zjebanego ryja nie widzialem.Fuuuu

Gość sarlinka
Myślę, że to możliwe. Ja jako nastolatka wyglądałam jak potwór z loch Ness, a mimi to w którymś roku, chyba w czwartej klasie szkoły średniej, faceci zaczeli się na mnie notorycznie "gapić" na ulicach. Na początku myślałam, że to właśnie dlatego, że jestem taka paskudna, a tu miłe zaskoczenie- jak poszłam na studia dowiedziałam się od kolegów, że jsestem bardzo atrakcyjna. Powiem ci tak - jak ktoś się uważa za brzydactwo, to ciężko wyczuć moment, kiedy zmienia sie w łabędzia. Inni to widzą, a ty dalej tkwisz w przeświadczeniu, ze jesteś brzydkim kaczątkiem.

Gość pokaż fotkę