Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolccek

Nie chcę byc jego przyjaciołką... chce byc z nim

Polecane posty

Gość aniolccek

jak go zdobyć ?? co zrobic aby mnie pokochał ?? :(

Gość aniolccek
mowi ze nie potrafi zapomniec o swojej bylj ze jeszcze nie moze sie zaangazowac ... ze nie chce mnie straic i jestem wazna wiec ja pow. abysmy zostali przyjaciólmi

Gość aniolccek
o swojej bylej * - mialo byc :/

Jest tylko jedna metoda w takiej sytuacji... Powiedz mu, że Ty takze nie chesz go stracić. I dlatego teraz najważniejsze jest , że by doszedł do siebie po rozstaniu z byłą. Jeśli będzie gotowy, sam przyjdzie. Jak nie, nie warto było. Jak będziesz obok niego jako przyjaciółka, a on w tym czasie będzie sobie szukał zastępczych panienek, będziesz cierpiała. Daj mu przestrzeń i nie bądź za blisko.

Gość aniolccek
wiem wiem przestrzen :( ale ja chce byc ciagle blisko niego musi byc mój musi co robic ?? zaprosze go do kina w ramach ostatniego jego zaproszenia na drinka tak w rewanzu ... myslisz ze dobry pomysł ?

Gość bleblebleee
ja mam w drugą stronę.... przyjaciel chce czegoś więcej a ja nie... i może to co powiem Cię nie pocieszy, ale jeżeli kogoś uważa się za przyjaciela to nie można z nim być... to jak z rodzeństwem....

Gość aniolccek
ale my znamy sie od miesiąca i na poczatku mialo byc cos więcej a teraz ?? i mamy zostac przyjaciólmi ??? kiedy to on zacząl to wszystko ja go nie chciałam :(

"ale ja chce byc ciagle blisko niego musi byc mój musi co robic ??" Jak chcesz, żeby był Twój - nie możesz być za blisko. Jak ktoś czuje, że się sam ze sobą nie rozliczył z poprzednim związkiem, to b ędzie się czuł osaczony i naciskany. Nic dobrego dla ciebie z tego nie wyniknie. Spotykaj się z nim raz na jakiś czas, ale daj mu żyć.

"kiedy to on zacząl to wszystko ja go nie chciałam " I BARDZO DOBRZE! Jesli szukał pocieszycielki, to nie dałaś się złapać. Nie s[piesz się, przyjdzie sam, jeśli mu naprawdę zależy. A jak nie zależy, to choćbyś stanęła na biuście, nic nie zrobisz.

Gość aniolccek
wiem o tym i postepowac bede racjonalnie ale to co czuje od racjonalnego myslenia jest dalekie :(