Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra3434

slepa milosc

Polecane posty

Gość masakra3434

Dlaaczego nie moge zapomniec osoby i mam wyrzuty sumienia ktora mnie zdradzila.Ta osoba jest z tamta juz dawno po slubie i ma dziecko. Dlaczego sie obwiniam ? Dlaczego mam poczucie ze zmarnowalem szanse zycia na milosc. Nie rozumiem tego , skad te mysli ? Jak to jest ?

Gość tretre
Bo lubisz sobie komplikować życie i myśleć o osobie z którą już cię nic nie łączy. Musisz więc ubolewać nad czymś i się użalać i znalazłaś sobie nawet na to sposób.

Gość masakra3434
ALe ja tego nie chce wlasnie . Nachodza mnie takie mysli same nie wiem skad. Chyba jestem jakims masochista podswiadomym

Gość tretre
Zajmij się czymś, znajdż sobie kogoś. Jak kogoś znajdziesz i z tym kimś będziesz, to tą osobę o której teraz myślisz zapomnisz. Wiem co piszę.

Gość masakra3434
Tia znajdz latwo powiedziec.Pewnie by to pomoglo. Tyle ze trafiam caly czas na milostki jednostronne jak znajde odpowiadajaca kobiete. Pewnie by bylo latwiej ale nie umiem byc z kims aby byc :( Juz nie raz moglem ale dostalem po tylku i niechce zeby ktos przezywal to co ja.

Gość tretre
A ja ci mówię, że jak kiedyś kogoś poznasz i pobędziesz z kimś trochę i się przywiążesz do tej osoby, to o tamtej zapomnisz i przestanie ona dla ciebie cokolwiek znaczyć. Miałem już tak.