Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za typppppppp

ma dziewczyne a szuka kontaktu z eks

Polecane posty

Gość co za typppppppp

po co? mozecie mi to wytłumaczyc?

Bo nie potrafi skończyć tego co musi być skończone. Kobiety potrafią być wyrachowanymi zimnymi indywiduami bo są z tobą a jak im się coś nie podoba to porównują ze swoimi byłymi i potem nie mają obiekcji zerwać i wracać do mniejszego zła. Tak, my jesteśmy nieczuli, wyrachowani i niewierni ale one pomimo ciągłego blabla o miłości zawsze mają "wyjście awaryjne", i to fair oczywiście :)

Gość zuzia_a
ooooooooooo!sztrzal w 10! moj taki jest/był :( i ponoc zawsze tak robił. bedac ze mna pisal do ex (ale ona juz sie na nim poznała i w dupie go miala) Nieczułe typki! psy ogrodnika! u nich ten instynkt lowcy az buzuje. jak ex ma innego to szalu dostaja i wtedy ten kontakt itd. szukaja dowodu ze to jednak z nim bylo najlepiej.... Wykastrowac!!!! :p

Gość zuzia ty nic nie zrozumiałaś
Normalny facet nie zapomina kobiety którą kochała, a z biegiem czasu zapomina złe rzeczy, Kobiety odwrotnie, szybko zapominają o dobrych rzeczach. I każda kobieta zawsze ma przyszykowane wyjście awaryjne....

Gość co za typppppppp
ostatnio podszedl do mnie kolega i powiedzial, ze moj facet szuka kontaktu z eks tylko ona go olewa. mi mowil, ze tylko ja sie licze itd. sprawdzilam jego tel. i mial w polaczeniach wychodzacych jej nr.....

Faceci kobiety? w sumie nie ma różnicy. Wszyscy ludzie mają w sumie takie skrzywienie, że niby dla nich bycie samotnym jest rownoznaczne z trądem. Nawet jeśli ich serce wyrywa się z tęsknoty za kimś, wiążą się inną osobą tylko dla tego że boją się być samym. Ale w zwiazku też można być samotnym

Gość moj facet tak robil
mial laske i nie mogl o mnie zapomniec :) dzwonil i pisal, jestesmy 2 lata po slubie 🖐️

Gość hchhdhvkjcjnbxc
koncza zwiazek a pozniej zapomiec nie moga, ehehehheeh zal :)

Gość facet rzadko kończy związek

Gość ale jak juz facet zakonczy
zwiazek i jest nie konsekentny to ciotą jest dla mnie. znam takiego pana- zostawil, a pomimo tego ze byl z inna ciagle utrzymywal kontakt z eks, raniac ja tym kontaktem niesamowicie.