Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkj

Co zrobić synek płacze na widk opiekunki

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkj

na poczatku tak nie był, ale od pare dni niesamowicie płacze jak widzi opiekunke, ucieka do mnie. nie wiem czy to z tęsknoty czy jak. Co mam zrobić kochani? ma 17 mies.musze chodzic do pracy

Gość hhhhhhhhhhh
miało być na widok. dziewczyna wydaje sie być miła i uczciwa.

Gość malanowsky
ona robi mu krzywde bezwzglednie ja przeswietl (zostaw dyktafon, kamere, czy co) a najlepiej w ogole juz jej wymow

Gość hhhhhhhhhhhhhuyh
nie no właśnie jej nie sprawdzałąm, bo zaufałam . Ona powiedziała że to pewnie przez to ze nie pozwala na nie które rzeczy. i że maly trochy gra bo jak tylko wychodze to przestaje płakać. zaproponowałą zebym uciekała z domu po cichu jak on odrazu wejdzie, ale czy to dobry sposób oszukiwać włąsne dziecko? ja chce zeby on sie cieszył na jej widok a nie histerycznie uciekał i płakał prawie do wymiocin:( mąż mówi ze to przez tęsknote ale ja uważam ze to iz ja ja zakceptowałąm to nie oznacza ze dziecko.

Gość hhhhhhhhhhhhhty
własnie on jeszcze nie mówi:( ale po moim wyjsciu odrazu jest spokój bo odrazu dzwonie i słysze że cichutko. poza tym dzwonie co pare min no moze co godz:) zeby sie dowiedzieć czy wszystko ok, i nie zdarzyło mi sie usłyszeć jakiegoś płaczu lub coś. Mam nadzieje że tak jest bo trudno mi uwierzyć że coś by mu zrobiła, dziewczyna jest taka spokojna może aż za bardzo:) zobaczymy jak będzie jutro.

Gość a fuuuuujjj
sama jestem opiekunka i czasem sie zdarza ze mala płacze jak wchodzi do mnie ale rzadko a prawie zawsze płacze ze nie chce wychodzic i ucieka przed rodzicami :D

zainstaluj w mieszkaniu minikamery będziesz miała pewnośc, albo wyjdź wczesniej ale postój chwilę pod drzwiami, żeby się upewnić, czy jest tak jak mówi opiekunka, że mały chwilę po twoim wyjściu się uspokaja, jeśłi tak to nie masz się czym martwić, a jeśli nie -coż sama decyduj.