Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manipulacja wiązana

Moja żona się odchudza

Polecane posty

A czy kobiety same potrafia spojrzeć z boku na problem czy tez potrafią jedynie wymieniać się uwagami na temat licznika kalorii, BMI oraz wyższości diety białkowej nad dietą niełączenia?

Gość żona adama
przeczytałam ten artykuł i spojrzałam z boku na ten problem .Wiem coś o tym bo mój mąż ma podobnie. Rozumiem też tą kobietę.Ja się od dawna nie kocham z mężem bo czuje się nieatrakcyjna. Po tym artykule pomyślę nad swoim zachowaniem i na pewno spróbuje coś zmienić

Gość ola boga boli mnie noga
laski z działu diety pewnie nie beda tego czytaly bo one sie nie odchudzaja tylko codziennie wspieraja ze nic sie nie stalo ze znowu ciasteczko zjadły:P

Gość żona adama
To ja unikam. Nie zgadzam się z tym powiedzeniem.W większości kobiety odchudzają się wyłącznie dla siebie,dla lepszego samopoczucia, często też dla zdrowia.Zdarza się nawet ,że dla koleżanek bo źle się czują w towarzystwie

Gość pysiaqowa
ja sama jestem po diecie po ciążowej...wkoncu 51 kg:) nie ma co sie rozczulac tylko wziąść sie w garść....nie chipsiki tylko moze tak jabłuszko:) uważam ze jak sie chce to sie da...wogole jak mozna żyć z facetem czując sie nie atrakcyjną i nic z tym nie robic?????

Nie zgadzasz się... Ja osobiscie nie spotkałam kobiety, która odchudzałaby się dla siebie. Facet, koleżanki, środowisko to są argumenty. Ja sama, moje zdrowie...Ile osób tak naprawdę odchudza się dla zdrowia? I czy mozna mówić o zdrowiu jesli stosuje się drakońskie diety, ćwiczenia i tabletki odchudzające?

Gość chłopie wspólczuję Ci
Kobiety to mają tak: jak się odchudza, to jest wściekła bo nie może jeść tego co chce, Jak się nie odchudz to jest wściekła bo wyglada grubo...

Gość żona adama
Być atrakcyjną to dla mnie: nie patrzeć w lustro z obrzydzeniem,założyć na siebie coś normalnego, a nie wór pokutny,słyszeć komplementy od męża i nie tylko. Jestem jedną z bywalczyń na forum diety.Jestem teraz na diecie ale rozsądnej. Nie stosuje żadnych cudownych tabletek .Odchudzam się wyłącznie dla siebie,dla mojej psychiki i dlatego,żebym wchodząc po schodach nie czuła się jak 80 letnia staruszka

Gość pooodnoooszę....
bo to ciekawe

Gość wszystko-prawda
gdy zaszłam poraz 3 w ciąże przytyłam 23 kg (ważyłam 57 kg/164 w ciąży 80 kg), po porodzie ubyło mnie 6 kg i już od kilkunastu lat borykam się z nadwagą z różnym skutkiem - widać taki los większości kobiet po urodzeniu dziecka.