Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isiawojtysia

siny guzek

Polecane posty

Gość isiawojtysia

Witam, przepraszam, ze po raz kolejny zakładam ten temat, ale tak mi poradzono bo na ogólnym nikt nie napisał. Pewnie zaraz mnie odeślecie do lekarza ale nie musicie jutro tam idę. Wcześniej jednak postanowiłam napisać tu i zapytać czy któraś z was dziewczyny miała kiedyś coś podobnego. Otóż, podczas mycia wyczułam sobie pomiędzy pachwiną a warga sromową guzek wielkości ok 1.5 cm. Chciałam go dokładnie obejrzeć więc ścisnęłam delikatnie w palcach a z niego wysączyła się krew, jakby pękł w dwóch miejscach. Teraz sączy się z niego coś jakby limfa, ale guzek nadal jest i to przybrał takiego sinego koloru, jakby pod skórą zebrała się krew. Jutro pójdę do gina to będę pewna czy to coś groźnego, ale denerwuję się strasznie dlatego napisałam tu. Czy któraś z Was miała coś takiego i możecie mnie jakoś uspokoić, ze to nic poważnego? Z góry dzięki za wszystkie opinie i wpisy. Pozdrawiam Was. PS. Głupich wpisów nie analizuję i nie komentuję.

Gość isiawojtysia
...

Gość w góręęęęęęęęęęeee

Gość isiawojtysia
szkoda, że nikt nie miał ochoty się wypowiedzieć...

Gość marley and me
a jestes pewna, ze nie wrosl ci wlos, mi tez niedawno zrobil sie bolacy guzek - wielkosco orzecha laskowego i po nacisnieciu pekl, wyciekla ropa, krew i limfa, po kilku dniach zniknal

Gość isiawojtysia
właśnie tak sobie to tłumaczę, że może to faktycznie tylko włos, ale nie sądziłam, że przy wrośnięci włosa, może zrobić się aż taki duży guz. Myślałam, ze byłoby to raczej coś w rodzaju krostki... Jutro zapytam o to lekarza...dziękuję, że się odezwałaś:)

Gość marley and me
no, tez bylam zdziwiona, ze byl taki duzy, ale ja sie regularnie gole i od czasu do czasu zdzarza mi sie taki problem, choc tego typu to tylko raz powodzenia

Gość marley and me
a guzek jest siny, bo w pachwinie jest bardzo delikatna skora i siniak sie zrobil, tez tak mialam

Gość isiawojtysia
Troszkę mnie uspokoiłaś, bo się jednak przestraszyłam, nigdy nic takiego mnie nie spotkało. Też depiluję się regularnie, ale taka zmiana pokazała się po raz pierwszy. Ja myślę, że to zbierało się jakiś czas, bo od pewnego czasu coś mnie tak jakby łaskotało, a dziś ten guzek i to przy lekkim ściśnięciu pękł.