Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda1111

czy szpital ma do tego prawo ??

Polecane posty

Gość mloda1111

witam chcialabym zasiegnac opini od osob ktore sie na tym znaja a mianowicie chodzi o to czy szpital ma prawo pobierac oplaty za lozko od matki 2 miesiecznego dziecka ??

Gość hbjjjjjjj
nie

Gość zależy kto na tym łóżku leży
łóżko dziecka bez opłaty łóżko dla matki za opłatą

Gość mloda1111
chodzi mi o lozko dla matki i obilo mi sie o uszy ze szpital nie moze pobierac oplat od matek do 6 miesiaca dziecka

Gość mloda1111
do laaco a mozesz mi powiedziec w takim razie jak pielegniarki mialyby nakarmic moja piersia beze mnie dziecko w nocy ?? skoro szpital jest dla chorych ??

możesz przebywać w szpitalu jako zdrowa osoba , ale zajmując łóżko potencjalnego pacjenta nie bądź zdziwiona ze szpital zażyczy sobie uregulowania stosownej zapłaty za nie, w końcu to nie hotel:)

mloda przepis ten moze okreslac regulamin szpitala slyszalam,ze np.niekarmiaca 25zl za dobe a karmiaca 15zl za dobe czyli ma znizke wsiadlas na ladaco jakby on byl Ministrem Zdrowia:P

Gość mama 3ki
niestety,jeżeli śpisz na szpitalnym łóżku to zapłacisz,ale zapytaj się czy możesz przywieść polówke.Jak brzebywałam z moimi łobuziakami to mamy przywoziły takie łóżka i nic nie płaciły za to.Pozdrawiam.

15lat temu tez placilam lezac z dzieckiem i go karmiac a jak mi przetaczali krew to powiedzieli,zeby ktos z rodziny oddal honorowo obojetnie jaka Szpitale w dzisiejszych czasach radza sobie jak moga:)

Gość kurde a co to jest

Gość kurde a co to jest

Gość hghjyftdrseetqZ
dziecko mogą nakarmić butelką i tak zrobią jeśli nie zapłacisz. Znajoma przez 2 tyg była ze swoja miesięczna córeczką i płaciła 20zł za dobę

Gość mama 3ki
Ja nie stety dosyć często przebywałam w szpitalach i też musiałam płacić chociaż karmiłam piersią, ale potem już po'' znajomości'' zawsze udawało mi się zapłacić mniej:( Chyba że na przykład dziecko miało 3 latka to jemu przyznawane było już to zwykłe łóżko więc nie płaciłam nic śpiąc z nim:)