Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna niepotrzebna

zrobiłam niedzielny obiad i nie mam go z kim zjeść...

Polecane posty

i tak od kilku miesięcy... wstaje rano, z radością, że niedziela, że odpocznę, że w końcu zjem jedyny w tygodniu ciepły posiłek... rosół, pieczony kurczak, ziemniaki... i co z tego? skoro nie mam z kim nawet tego obiadu zjeść... nakrywam do stołu, biały obrus, nakładam sobie i siadam do stołu. i płaczę. jak co niedzielę. to samo... mama w Niemczech, jeździ do opieki... siostry we Wrocławiu... ojciec alkoholik śpi zalany za ścianą... chłopak mnie zostawił, bo jego mama stwierdziła, że córka alkoholika to trochę nie teges... ja sama... z psem i kotem. niedziela...

Gość dzidzetta
zjadlabym go chetnie z toba. ja mam obiad o 13 a juz glodna jak wilk jestem

Gość wspolczuje
ale napewno niedlugo sie los do Ciebie usmiechnie :-)

Gość temez
Chetnie z Tobą zjem :) Rosol + kurczak, same pysznosci, dla mnie pierś :classic_cool:

Gość nikt istotny
nigdy nie byłem w takiej sytuacji moge sie tylko domyslać co czujesz. Szczerze współczuję...

zapraszam... Rudzica 42A. dla 3 osób powinno starczyć.. w przeciwnym razie jak co niedzielę moje zwierzaki będą miały ucztę...

Rudzica to wieś... w Dolnośląskim. mam 23 lata i nic poza tym...

Gość z boku
nie martw sie.Raczej pomysl, jak nie wybrac takiego losu jak mama.Bo corki alkoholikow powielaja schemat matek.I tu poglowkuj przy obiedzie.To jest faktyczny problem a nie w samotnym obiedzie.Smacznego.

"mam 23 lata i nic poza tym" sory. pomyłka. mam psa i kota. i nic poza tym.

mój nr gg to 7716469... bardzo chętnie z kimś pogadam. bo od kilku miesięcy to odzywam się w zasadzie tylko do moich zwierzaków... dobrze, że chociaż one mi zostały.

nie mam na imię "kurwa" tylko Beata...

to po co w ogóle ze mną rozmawiasz, skoro twierdzisz, że jestem "kurwa"? nie wstyd Ci z "kurwami" rozmawiać?

a swojej mamie to mówiłeś? miłego dnia.

a o czym porozmawiać? nadal od "kurwy" będziesz mnie wyzywał?

Gość nie gadaj z nim bo on jest
głupi

Gość Ona.....
Opierdziane Gacie ale Ty masz zryty leb!!!

No to ja sie wprosze kupie tez cos np jakis deser tak na slodko mi to by sie taka przydala jak ty bo ,wiesz co to zycie a nie tipsy dyskoteka zdrada i inne dziadostwo ktorego nielubie. Ktora potrafi myslec o jutrze a nie tylko dniem dzisiejszym!

pani Beato setki osób ma podobnie jak pani...życie jest brutalne dla jednych , dla drugich jest szczęściem....sposobem na nieszczęście jest szacunek i wiara w samego siebie , wtedy łatwiej nam pokonać bariery i odnaleźć siebie...dążenie do najmniejszych celów jest także ważne z punktu widzenia samotności...wiem ze to brzmi jak teoria ale wiem ze to są fakty...:)

sedes ale z ciebie facet... nieźle ....zero szacunku dla kobiet. Nie daj się nabrać samotna. To kolrjny pojeb - jak twój stary. Później ty będziesz zapierdalać w Niemczech, bo wszystkie kobiety to kurwy, no nie sedesie??? :p

Gość panterka racje ma
sedesie ty!

Sam wypierdalaj. Znam takich jak ty aż za dobrze. Najpierw wmawiają dziewczynie, że jest nic nie wartą szmatą, a potem przepraszają z tekstem, ze to ich wina, bo sprowokowały itp... Pieprzony manipulator. Autorko, radzę ci nie zawracać sobie głowy agresywnymi typami, niezrównoważonymi wewnętrznie... Ty potrzebujesz przecież głównie spokoju, poszukaj sobie takiego, który da ci poczucie bezpieczeństwa. Taki spokojny chłopak nie będzie wyrózniał się z tłumu - jak sedese:p

tu jest topik o Doroslych dzieciach alkoholikow na ogolnym, to poszukaj. Moze tam Ci cos doradza. Alkoholizm sie leczy, czasem przymusowo. Mialam w sasiedztwie alkoholika-przestal pic do nieprzytomnosci, jak sie u niego w rodzinie 2 innych alkoholikow zapilo na smierc. Trwalo to naście lat.

Gość jakdla niektorych oryginalność
= chamstwo i buractwo to ja dziekuje za taką "oryginalność", w takim przypadku wolę nudę i szarosć😴