Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garete

facet ktory mi sie podoba

Polecane posty

Gość garete

z ktorym od paru tyg flirtuje poznal moja przyjaciolke - szczuplejsza, ladniejsza i teraz ona mi mowi ze on ja podglada na naszej-klasie, nadal ze mna sie spotyka ale czasem od niechcenia zayta sie o nia, czy ma kogos, super :O zawsze tak samo :( i miej tu ladniejsza kolezanke. nie wiem juz czy mu sie podobam czy nie, ona mi mowi ze nie jest nim zainteresowana i mam sie nie obawiac. ok, ona nie ale on?

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
jako, że kobiety, co innego myślą, co innego robią, i kierują się sercem i uczuciami, daj sobie spocznij z ciulem niezdecydowanym

Gość garete
tzn ze on jest nią zainteresowany? w sumie nic oporocvz podgladania jej na NK i czasem zapytania co u niej nie robi. dalej niby chce byc ze mna :O ale moze dlatego ze on tez jakis super przystoijny nie jest i moze wie, ze nie ma u niej szans. nawet mu o tym nie mowie ze wiem ze ja podglada, ale jestem zalamana i caly czas o tym mysle :(

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
barete śpiesz się bo ci zaraz po IP zablokują durniu dostęp do forum

Gość tiriririri
powiem Ci ze ja tez czasem mam wrazenie ze wszystkie moje kolezanki zdobywaja zainteresowanie facetow moich marzen.. jesli to co piszesz jest prawda to nie chce zyc w swiecie gdzie liczy sie tyko wyglad. zabijcie mnie;/

Gość uppp
co mam zrobic? :(

Gość garete
no ale co mam zrobic? niby ciagle zabiega o mnie mowi mi ze mu sie podobam, ale teraz boje sie brac ze soba swoja kolezanke bo bym miala uczucie ze wolalby byc z nia. w dodatku ja blondyna, ona brunetka a kiedys mi mowil ze uwielbia brunetki. ja wyzsza, ona nizsza, on nie jest za wysoki wiec tez wolalby troszke nizsza od siebie, ona cialo idealne ja przy kosci lekko. :( 😭

Gość Fajnie ci pojechała
po ambicji oznajmując, że niedoszły twój facet podgląda ją na NK. Swoją drogą to on mógł podobnie pomyśleć bo ona aby popatrzeć kto to weszła znowu na jego konto i została zauważona.

Gość hahahehe
on zabiega o ciebie a ty udajesz niedostepna ?

Gaarete - poznaj mniez tą koleżanką. Jak będzie zajeta ten facet wybije ją sobie z głowy ;-)

Gość garete
nie udaje niedsotepna tylko nie wiem co teraz robic. zawsze mam kompleks przy mojej kolezance, i zawsze boje sie poznawac ja z moimi facetami :( teraz widze ze mam racje, a ona mi powiedziala o tym bo chciala byc szczera. nawet mi pokazala ze ciagle ja obserwuje ale sama mowi ze nie wchodzi na jego konto. wierze jej bo dla niej on nie jest w jej typie i ona nigdy nie probowala podrywac faceta dla samego faktu ze kogos zarwala.

Gość nie podobasz mu sie
🖐️