inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 .... zgadnijcie skąd wiem? :P :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 bo sam mi jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skad wiesz no Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ladaco ale Ty byzdry jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosz to szok hahahaha Napisano Listopad 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 informacja zaszyfrowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Kto wie..... może ktos Ciebie kiedyś rozszyfruje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ten glen b to mój wpis ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 nie sądze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaplacze nad waszym losem Napisano Listopad 29, 2009 amant, jutro podklasztorna:P nie pekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Właśnie glen b to był mój projekt :P właśnie te wpisy o tym świadczą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ladaco ---- czyli mnie nie znasz? ja potrafie rozszyfrowac każdego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 no to spróbuj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 moze znajdziesz mój kod, bo ja nie moge go znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Już kilka informacji...... napisałeś lub oni napisali o Tobie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chodzi z tym glen b Napisano Listopad 29, 2009 ze on niby jakis gwalciciel??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 pytanie czy to są newsy prawdziwe czy też fałszywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Tego to nie wiem...... jedyne co pisali to masz już drugą żone i czwóke dzieci po dwójce z każdą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 informacja zaszyfrowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 te dane trza troche uściślić nieco:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Masz czworo dzieci...... prawdopodobnie dwie córki z pierwszą żoną a z drugą to nie wiem Ladacuniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 jakbyś nie kombinowała...to i ż dziecmi nie trafisz i z żonami:D widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ladaco........ wiesz co? ja nie jestem kobietą :D :D :D :D kto wie? pewnie masz już 3 żone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 ok odpowiem tak ..informacja zaszyfrowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 także starania kogokolwiek o rozszyfrowanie mnie przez monitor uważam za pomysł wrecz drakoński i niewykonalny...pogadajmy lepiej o kobietach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Zależy jakiego typy kobiety preferujesz? :D jak możesz to podaj adres swojej poczty? :D........... nie nalegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 29, 2009 Diabeł :D Czyżby Amant zalazł Ci za skórę, że stworzyłeś taką prowokację? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Leniuszek Nudziło mi się a nie miałem pomysłu na nowy temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 ale ja kody pogubiłem i jestem odciety od świata..wiec nici z tą pocztą, a kobieta to musi być szpupła w pasie cyc DD, wysoka i włosy blond:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Listopad 29, 2009 leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach