Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeBardzoOpomoc

Pomoc z j. angielskiego

Polecane posty

Gość proszeBardzoOpomoc

Nestety nie umiem zbytnio angielskiego:( Bardzo prosze o pomoc przy pracy domowej. Mianowicie chodzi o to by zrobic opis dowolnej ilustracji (present continous) na ktorej sa trzy plany. Napisac kto jest na obrazku, gdzie sie znajduje i co robi. Oraz w co jest obrana osoba na zdjeciu. ok.5-6 zdan. Bardzo prosze o pomoc :(

Gość llpp
Nie rob smutnych minek, tylko do roboty, a my to jedynie mozemy sprawdzic!

Gość electric boobz
chryste panie :o :o

Gość Boszetymooj
To jest zadanie na podstawową maturę z angielskiego... Bierz się to roboty, to naprawdę banalne. Jak chcesz dostać pracę bez PODSTAW angielskiego? Bo czas present continous to najbanalniejsza podstawa. Poza tym w necie jest pełno przykładów, opisów jak i kiedy stosować poszczególne czasy.

Gość proszeBardzoOpomoc
Wiec tak napisalam wiem ze jest kilka bledow wiec prosze mnie poprawic. In this picture I can see band on stages. In the foreground there are boys playing the guitars.On the right there is boy singing. He has got a red blouse and a dark trousers. In the background there is girl playing drums. The people in the picture seem happy because doing for love. W tym ostatnim zdaniu chcę napisać, ze myslę ze ludzie na zdjeciu sa szczesliwi bo robia co kochaja i nei wiem jak to napisac.

Gość proszeBardzoOpomoc
Prosze zeby mi to ktos sprawdzil i poprawil bledy.