Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika8209

czy ktoś z Was cierpi na dystymie??

Polecane posty

Gość marika8209

chciałabym pogadac z kims na ten temat....

Gość kurde ja.......
od kilku lat:(

Gość marika8209
ja tez kilka lat...psuje mi to cale zycie.....a jakie masz objawy?? czy masz bóle głowy??nie chce ci się wychodzic do ludzi??

Gość kurde ja.......
ja mam codziennie jakies zaburzenia samopoczucia mdlosci zawroty bole zoladka itp. to wszystko podszyte jest niepokojem i lekiem..... nie wychodze prawie nigdzie.....probowalam ale mnie to nudzi i meczy...... bierzesz leki?

Gość marika8209
no własnie nuda...mnie tez nudzi towarzystwo ,,,posiedze ze znajomymi godzine i spadam do domu pod byle pretekstem,,,do tego te nieznośne bóle głowy...zmiany nastrojów mam takie ,ze jednego dnia nienawidze a za chwile kocham...nie mam chłopaka bo nie wiem co do niego czuje...nic mi sie nie chce....nie chce mi sie życ...nie biore leków ...zbieram sie aby pojsc do lekarza...a Ty szukalas gdzies pomocy?

Gość kurde ja......
ja biore leki-antydepresanty powiem ci ,ze poprawa jest spora bo wczesniej mialam potworne wahniecia nastroju i okropne doly.zaburzenia samopoczucia i lęki az sie wspominac nie chce.teraz złagodnialo to wszystko ale dalej to nie ja kiedys......... leki zaczely dzialac tak po 2 miesiacach..... idz smialo do psychiatry.:)