Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabannnnka

Jesteście luzerzy śmiejecie sie z cudzych dowcipów!

Polecane posty

Gość Gabannnnka

Ja wymyśliłam pawlacz a wszyscy podchwycili i teraz mają jazdy, trutnie, otomany, lampucery, i myśli taka anouk86 że jest fajna, albo to kocham pawlacze .... sracze ...

Gość
Niby płakać mamy :-D lubię pawlacza

Gość Gabannnnka meblościanka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4268853&start=0 skoro nie wiesz, że to ja nie wiedziałam co to pawlacz to nie znasz całej tej legendy i się wpitalasz gdzie nie trzeba byle cie lubili :o chyba że jesteś kafezdzirą anouk bo tam się udzielała. i mówiła o pawlaczu jako pierwsza. a ja podchwyciłam wątek i gdyby nei jaa to by nie było nic niezwykłego w pawlaczu :)

Gość a bo to tak jest w przyrodzie
Ja raz na pewnym forum napisałem posta głupiego a potem jakiś frajer na innym forum posługując się moim nickiem z tamtego forum zamieścił kopię tego mojego głupiego posta i wielkie hahaha na forum jaki to on nie jest zabawny Chuj w dupe frajerom!

zgadzam się z powyższym chuj w dupe im nie mają własnych pomysłów złodzieje iebane

Gość zdzirson orencz
badzmy konsekwentni - to ja go wymyslilam, ty podchwycilas :classic_cool:

Gość Gabaneczka
nie zdzira - Ty powiedziałaś "pawlacz" ja powiedziałam "co to" to ja zbudowałam atmosferę głębokiej refleksji nad sensem egzystencji bytu wiszącego z sufitu :)

Gość zdzirson orencz
gabana, niech bedzie :classic_cool::D

tym razem - ale ja poważnie mówię - człowiek inteligĘtny powinien sam sobie wymyślać żarty i się z nich śmiać, a nie z cudzych, trzeba iść na łatwiznę i być kołtunem żeby się śmiać z gotowców. a ja jestem Artystką :) i właśnie idę do Galerii :) jak zwykle w niedzielne popołudnie :) i sama maluję obrazy i je podziwiam , a jak robie wernisaż to wysyłam sobie zaproszenie :)