Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanagrazyna

pomóżcie!

Polecane posty

Gość zalamanagrazyna

podejrzewam, że mój mąż mnie zdradza, kiedy wyjeżdżam na delegacje służbowe. nie mamy dzieci więc jest duże prawdopodobieństwo, że tą lafiryndę sporadza do naszego domu. chciałabym założyć monitoring, żeby sprawdzić czy moje przypuszczenia są prawdziwe, oczywiście ważne jest to, zeby nie był on widoczny, bo mąż od razu się zorientuje co się dzieje.. może ktoś wie gdzie mogłabym znależć odpowiedni sprzęt?

Gość zdradż go też będzie
1:1

Gość popierdoliło mnie dzisiaj
grazynko nie pomoge za bardzo ale wiem ze kamerke mozesz kupic wszedzie w supermarketach itp. ja bym ukryła ją w kwiatku jakims albo jak są takie kominki do zapachow wiesz o co chodzi? tam zazwyczaj jest otworek na swieczke i tam bym ja wcisła. taki kominek najlepiej w kolorze kamerki

w supermarkecie to kupisz co najwyżej kamerkę internetową... lepiej poproś o poradę w jakiejś firmie zajmującej się monitoringiem. sporo dobrego o Delta Opti słyszałam, ja co prawda zamawiałam u nich tylko router, ale wiem, że mają w ofercie cały osprzęt z monitoringiem związany. pozdrawiam!

A myślisz, że mąż się nie zorientuje jak założysz monitoring? Jak razem mieszkacie to pewnie zna swoje mieszkanie i jak zobaczy jakiś dodatkowy sprzęt, choćby mały to może się domyślić o co chodzi. No ale jeśli bardzo Ci na tym zależy to zainstaluj sobie jakąś małą kamerkę i po problemie, będziesz miała jasną sprawę. Tak jak pisała miodowocynamonowo faktycznie w sklepie Delta Opti mają bardzo duży wybór kamerek, nawet takich małych więc zgłoś się do nich a na pewno coś odpowiedniego Ci wybiorą :)