Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dont sleep

Jutro zakładam aparat i strasznie się boję

Polecane posty

Gość i dont sleep

że będę wyglądać jak glonojad,bo mam duże usta i chyba będą mi odstawać i że bardzo to podkopie moją i tak już niską samoocenę.W dodatku już na drugi dzień idę do pracy,a znając mnie,pewnie będę miała ochotę zamknąć się na cały ten czas w domu :(

Gość uuuuiooo
nie bedzie tak zle

Gość i dont sleep
Skąd wiesz jak wyglądam? :O:O

Gość .....ot ..co.....
przez jaki czas bedziesz nosila aparat? slyszalam, ze na poczatku bardzo boli :O ps, ile kosztuje aparat na gorny luk? tez bede musiala sobie w koncu zalozyc aparat :(

Gość i dont sleep
Bez komentarza...

Gość i dont sleep
boję się że nie bede mogła jeśc kupy

Gość kokajina
ja mam aparat od kilki miesiecy i naprawde to nic takiego. przez pierwszy dizen gapisalm sie caly czas w lustro zeby przyzwyczaic sie do nowego odbicia, ale ozatym bylo wszystko ok. pomysl, ze niedługo sciagniesz to zelastwo i wtedy bedziesz miec sliczne proste ząbki. efekt jest wart poswiecenia, mowie ci.

Gość i dont sleep
Sama nie wiem ile będę nosić,ortodontka nie potrafiła powiedzieć konkretnie,ale chyba ok 1,5 roku.Ja płacę 1300 za jeden łuk.Bólu się nie boję,bardziej mi zależy na wyglądzie

Gość kokajina
raz miałam nieprzyjemną przygodę - złodziej chciał mi wyrwać ten drogi aparat razem ze szczeką

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
jeden ruski uczony twierdzi, że jak kobieta ma duże usta to ma także duża pipkę. Będa cię podrywać chłopaki obdarzone dużymi fiutami

Gość i dont sleep
serio ? ja mieszkam w średnio ciekawej okolicy...ale jak cię napadł? w dzień w nocy??

Gość kokajina
mnie tez wszyscy straszyli, ze jesc nie mozna, bo tak boli, a to kompletna nieprawda. dostaniesz tylko wosk, zeby ci śluzówki nie podraźniły zamki i w skali od 1-10 ból oceniam na 1.

Gość i dont sleep
kokajina a czy odstawały C usta?No ja właśnie nie wiem czy u mnie efekt będze aż tak spektakularny,bo nie mam bardzo krzywych zębów

Gość kokajina
napadł mnie w szkole , kolega ze starszej klasy i chciał sprzedać mój aparat na allegro ale policja się skapnęła i go schwytała...

Gość kokajina
to o napadzie to podszyw :D ludzie powariowaliscie :D

Gość kokajina
nie dostają mi usta, tylko głupio wygląda usmiech bez otwierania ust - tego unikaj. pozatym jest wszystko ok z ustami - mozesz miec takie wrazenie w pierwszym dniu, ale to naprawde nie wygląda źle.

Gość i dont sleep
Ja się cały czas uśmiecham bez otwierania ust,bo wstydzę się krzywych zębów,a dodatkowo teraz mam usunięte 4,więc uśmiech nie jest dla mnie problemem

Gość kokajina
usta mi się dostają w rozporek klientów w galerii

Gość .....ot ..co.....
moja znajoma po zalozeniu aparatu plakala z bolu, w nocy jechala do ortodonty zeby jej pomogl, bo nie mogla wytrzymac. ale kazdy chyba inaczej reaguje na taki aparat. ja mam taka wade, ze jedynki i dwojki wpadaja mi do srodka. dodatkowo jedynka sie troche wykrzywila. nie jest to duza wada, ale caly czas sie poglebia, dlatego mysle o zalozeniu aparatu. jako dziecko juz nosilam aparat, tyle ze ruchomy. slyszalam, ze doroslym nie daja aparatow ruchomych

Gość i dont sleep
nowłasnie sie tego boje --- ten aparat może się szczepić z aparatem faceta ?? albo z suwakiem??

Gość martitkaaaaaaaaaa18
głowa do góry to nic nie boli -samo zakładanie jak i po.. jedynie mozersdz odczuwac dyskomfort nic wiecej te mam aparat!:P

Gość i dont sleep
Nawet nieśmieszne te podszywy :O

Gość martitkaaaaaaaaaa18
a co najlepsze ginekolog powiedział mi że aparat ma właściwości antykoncepcyjne więc nie muszę łykać tabletek i mogę hasać do woli :)

Gość i dont sleep
martitkaaaaaaaaaa18 a Tobie odstają??

Gość martitkaaaaaaaaaa18
odstają ale to nic, najgorsze jest w lecie bo mi robaki wpadają do buzi bo nie mogę jej domknąc

Gość martitkaaaaaaaaaa18
mnie NIE

Gość i dont sleep
Kurcze,im bliżej do założenia,tym intensywniej się zastanawiam,czy naprawde warto.Myślę,że zmiana nie będzie duża,a tyle bólu,kasy i kompleksów :(