Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna może nawet Ona

Moje postanowienie noworoczne ==nigdy więcej facetów==

Polecane posty

Od dłużego czasu jestem sama z dzieckiem, ponieważ moje drogi z ojcem dziecka rozeszły się, gdy wyjechał do USA. Było mi nawet dobrze samej i tylko czasami myślałam o tym, żeby z kimś się zacząć spotykać. Jednakże po tym jak 8 miesiecy temu weszłam pierwszy raz na kafeterie, moje zdanie o facetach z każdym dniem ulega pogorszeniu. Jest tu kilka topików, które jak czytam to włos na głowie się jeży, jaki stosunek mają do kobiet bywalcy tego forum:O Mogę mieć teraz kłopot z przełamaniem się:( Już z nikim się nie będę spotykać:(

Gość mso
Jeszcze gorsze zdanie mozna miec o kobietach, czytajac do forum (i nie tylko).

Gość ja mam tak samo patrzac
na kafeterie własne doswiadczenie oraz obserwacje kazdy ale to kazdy facet to klamca i oszyst tyle ze jeden potrafi sie z tym dobrze kryc inny nie

samotność górą!

Gość spoko ziomal
a o ktore topiki dokladniej chodzi??

Gość wiekszosc to sa prowokacje
pochodzace od malolatow. czym ty sie autorko przejmujesz?

Gość o co drugi topik gdzie
dziewczyny pisza ze faceci nagle przestali sie odzywac albo je olewaja albo zdradzaja itp itd

szkoda tylko tych wartościowych facetów, którzy będą mieć niewinnie zapsutą reputację, ale cóż... nie wiem czy będę w stanie odróżnić prawdziwe złoto od fałszywki 😭

Gość hahahehe
trzeba byc kompletnym debilem zeby swoja opinie budowac poprzez internet... zreszta wiekszosc tematow tutaj jest o kochankach zdradach facetow itp ale tego pewnie niedostrzegasz hipokrytko ?

Gość w takim raziepo co to czytasz
skoro wogole nie wyciagasz z tego wnioskow?

nie jestem hipokrytką:O Ważne jest też to jaką opinię mają samodzielne mamy... Jakie zdanie mają mężowie o swoich żonach po tym jak im urodziły dziecko...:O żenua...

cóż, temat nie ma wzięcia... w takim razie jadę na umówioną kawkę, ale żeby nie było... to tylko kolega z pracy... żadnych podtekstów:) choć z drugiej strony postanowienie o byciu samej, jest dopiero postanowieniem noworocznym 🖐️

Gość malutkaaaaaaaaaaaa
ten temat to zapewne prowo :D:D:D a jesli nie to wspolczuje Ci glupoty :o to chyba logiczne ze na forum ludzie pisza o problemach.Spolecznosc kafeterii to jedynie marny procent czy nawet promil w skali krajowej a Ty wyciagasz na tej podstawie zyciowe wnioski :D:D:D Juz nie wspomne o tym ze wiele osob wypowiadajacych sie tutaj to podszywy albo tzw projekty.

wróciłam... nie nic z tego nie będzie... nudziłam się jak smok ehh ...wiem kto mógłby mnie pocieszyć...ale, no cóż...tak bywa...