ania4545 0 Napisano Listopad 29, 2009 ostatnio przez kilka miesiecy uzywalam bruno bannaniego czerwonego, sliczne prfumki, i szukam dla siebie czegos nowego, ale podobnego typu co bruno, tez po dosc korzystnej cenie. Zapach najlepiej cieply, i bardzo kobiecy. dzieki za podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamienna anna Napisano Listopad 29, 2009 lacoste kremowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania4554 Napisano Listopad 29, 2009 a gdzie kupie zapach piżmowoła?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania4545 0 Napisano Listopad 29, 2009 ładnie to sie podszywac pod kogos? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeden_moment Napisano Grudzień 2, 2009 Czerwony Bruno ślicznie pachnie! Zachwycałam się nim nie raz w rossmanie, ale jakoś niegdy go nie kupiłam. Moim najnowszym nabytkiem ostatnich dni jest Flower by Kenzo. Zapach niesamowity! Polecam. A cena? http://www.kokai.pl/item798_woda_toaletowa_flower_by_kenzo_kenzo Myślę, że jest optymalna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Grudzień 4, 2009 ja jestem miłośniczka Little White Dress z Avonu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jekataryna Napisano Grudzień 4, 2009 Spróbuj Ephoria calvina klaina zapach bardzo kobiecy. nie wiem ile kosztuja ale ja kupilaam je na portalu za10groszy.pl za 65zl za 80zl ale wiem ze one sa duz droższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 4, 2009 ja kocham elizabeth arden sun flowers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach