Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyyyyy22

Rozwodze się z mężem!

Polecane posty

Gość Pomocyyyyy22

Potrzebuje porady! Mam 4 letnią córke i półrocznego syna, byłam z ich ojcem 6 lat, z facetem który narobił długów, komornik zajął mieszkanie teraz mieszkam kątem u koleżanki. Jedyne co mi zostało to mój prywatny warzywniak! Teraz rozwodze się z mężem! Rodzice obiecali mi połowe domu jeśli oddam swoje dzieci do adopcji! :(

Gość dlaczego stawiają ci takie
ultimatum?

Gość xvxse
A co się stanie z drugą połową domu po rodzicach?

Gość Pomocyyyyy22
Połowa domu należy do mojego brata, on tam mieszka razem ze swoją żoną i dziecmi! A moje dzieci były od początku przez nich niechciane! I obawiam się że chyba nie bede miała innego rozwiązania w tej sytuacji jakie proponują mi oni :(

Gość że ludziom takie głupie prowok
acje do głowy przychodza. ŻAL

Gość współczuje rodziny

Gość Pomocyyyyy22
Czy jest cos zlego w tym ze lubie ogladac miejsca intymne moich dzieci. To chyba nie zboczenie?

Gość Pomocyyyyy22
To prawda! Nie wiem co robic, czuje się bezsilna :(

Gość Pomocyyyyy22
Może zamiast się podszywac to lepiej cos poradź :( Jestem zmuszona swoje dzieci oddac do adopcji :(

Gość MATKA prawdziwa matka
pojdzie z dziecmi pod most do przyułku do domu opieki a NIGDY ich nie odda Ale może zrób to bo jak maja taka matke jak ty to ni wiadomo co ich bedzie czekac za rok czy dwa a jak ich oddasz to znajda prawdziwy dom i MATKĘ a nie zwyrodniałą suke dla której są wynikiem zwykłego posuwania

Przecież to zwykła prowokacja :D Nie wierzę, żeby dziadki byli tacy podli dla wnucząt :P

Gość ja bym najpierw wyciągneła
tą połówke domu a potem bym sprowadziła dzieci ;) i nie atakujcie tak tej biednej kobiety!

Gość nawet nie mysl
o tym zeby oddac dzieci jak w ogole mozesz cos takiego brac pod uwage wolalabym pojsc do domu samotnej matki a rodzice ktorzy stawiaja ci takie ultimatum to potwory niech sobie wezma ta polowe domu a ty zacznij myslec lepiej o tym jak zapewnic sobie i dzieciom byt dasz rade ja tez zostalam z niczym i z malutkim dzieckiem ale sobie poradzilam ty masz prace ja nie mialam ale jak bylo trzeba to pieniadze zawsze mozna wychodzic w roznyc instytucjach ale skoro ty wolisz to wygodniejsze rozwiazani moze ty nie kochasz swoich dzieci i sa one dla ciebie tylko ciezarem jak mozesz...