całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Listopad 29, 2009 31 letnia kobieta.....kiedy się skończy ta zaraza? [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest ktoś jeszcze z Rzeszowa Napisano Listopad 29, 2009 też właśnie to dzisiaj usłyszałam.....co gorsza też jestem z Rzeszowa:/ Jakby nie było czy to rozdmuchiwane przez media za bardzo czy nie, niestety faktem jest że na to zmarła i to tak młoda osoba. Trochę się boję:/ A inni - są tu jacyś z Rzeszowa??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na grypę się nie umiera Napisano Listopad 29, 2009 umiera się od powikłań.... dajcie jakiś artykuł o tym! nie była na nic innego chora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ja jestem, ale nie boję sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 29, 2009 faceci też, bo to straszne chuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest ktoś jeszcze z Rzeszowa Napisano Listopad 29, 2009 właśnie z tego co wiadomo, to na nic wcześniej się nie skarżyła. Co z tego że na powikłania się umiera, skoro to jest chyba już ten zmutowany wirus który od razu powoduje zapalenie płuc itp. http://wiadomosci.onet.pl/2086627,11,kolejna_ofiara_ah1n1_kobieta_osierocila_dzieci,item.html chociażby tutaj jest artykuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ucięło linkkka Napisano Listopad 29, 2009 ucięło linka, ale na str gł. onetu jest ten art. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taka jedna Justyna Napisano Listopad 29, 2009 Ja tez jestem z Rzeszowa i szczerze tez sie coraz bardziej boje:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na grypę się nie umiera Napisano Listopad 29, 2009 HALO HALO, CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM: "Przyjęliśmy, że wywołał je właśnie wirus A/H1N1." czyli informacja niepotwierdzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na grypę się nie umiera Napisano Listopad 29, 2009 zreszta, pacjentka zglosila sie juz z zapaleniem pluc, ono sie w 5 minut nie rozwija. byc moze, a nawet prawdopodobnie, chodzila przeziebiona zamiast sie wygrzac podczas choroby. co by to nie bylo, szkoda babki, szkoda dzieciakow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Listopad 29, 2009 kurcze masakra, a ja dopiero co miałam grypę (też jestm z rzeszowa na marginesie) i kurcze nie wiem co teraz czy dalej siedzieć w domu czy chodzić normalnie...kiedy się skończy to cholerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na grypę się nie umiera Napisano Listopad 29, 2009 moja droga, pozwol, ze przekopiuję tutaj jeden z komentarzy spod artykułu, gdyz cała prawda w nim zawarta jest: "Jestem farmaceutą i pracuję w fabryce produkujacej leki. ~Tom dzisiaj, 18:12 Chce Was uświadomić, że: 1. Grypa zawsze nawiedzała nas w okresie jesienno-zimowym 2. Szczepionka przeciw grypie jest skuteczna przeciw ostatniemu szczepowi grypy ale niekoniecznie przeciw aktualnemu. 3. Szczepionka to wprowadzanie obcego białka do organizmu, co moze sie objawić w krótkim czasie reakcją alergiczna z wstrzasem włacznie (czsem kończącym sie śmiercią) lub po dłuższym czasie chorobą nowotworową. 4. Podstawową zasadą, aby się ustrzec przed grypą jest higiena życia, regularje posiłki dostarczajace właściwych watrości odżywczych (nie fast food), wystarczająca ilość snu!!! Człowiek niewyspany łatwo zapada na choroby. Jeśli nie prowadzicie higienicznego trybu życia to możecie się wspomóc preparatami z apteki - środki zawierajace rutynę i Vit C, tran rybi i podobne preparaty. To Wam troche może pomóc a nam nabije kieszenie. Jeśli jednak uważacie że szczepionka to złoty środek, to bierzcie ją ale na własną odpowiedzialność. Dla nas to żyła złota, choć nasza misja jest inna. "PRIMUM NON NOCERE"" i weź sobie do serca, szczegolnie czesc o witaminach, śnie higienie i od siebie dodam - cieplo sie ubieraj, zeby nie wyziebic organizmu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest ktoś ejszcze z Rzeszowa Napisano Listopad 29, 2009 tylko że tak się składa póki co nikt tutaj nie poruszył tematu szczepionki. Ja napisałam że się boje trochę, ale wcale to nie znaczy że na 1000% jestem przekonana o skuteczności szczepionki bo tak na prawdę nie wiadomo co to do końca jest i jakie mogą być skutki uboczne.....Wkurza mnie to, że jak ktoś napisze, że się boi grypy, to od razu jest stawiany w świetle że jest w tym i w tym ugrupowaniu politycznym i chce nie wiadomo czego bo gówno prawda:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach