Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

KOSZMAR JAKIŚ, CHOLERKA!!!!

Polecane posty

szukam bluzy na gwiazdkę dla mojego. ale co ja mam wybrać skoro wszędzie jakieś kratki, paski, napisy chooje muje:O nie ma normalnych:O a może zna ktoś taką firmę??

Gość niebiesko okaaa
h&m fajne bluzy,swterki proste fasony bez zbędnych dodatkow

w hm tez same gowna dziura :wojskowe buty, bojówki, alenie żadne szarawary, koszulki koorowe z fajnymi nadrukami, bluzy odpinane (szare, braz, czarne, niebieskie) bez zadnych nadrukow albo bluzki z dlugim rekawem bez nadrukow

dajcie linka jak macie, bo ja poważnie nic fajnego znalezc nie moge a przerobiłam już reporter, diverse, house, new yorker, h&m, cropp, everlast tez, ale tam to całkiem koszmar

no i powiedzmy że do 70 zł bo mam jeszcze kilka innych rzeczy wybranych dla niego, a kokosów nie zarabiam:P

Gość aktoreczkaaa
no autorka ma juz duzo do wyboru wzorów a jeśli zaden jej ssie nie spodoba to radze zrezygnowac z kupna bluzy bo w takim razie strasznie wybredny typ...a niektore z tych bluz sa naprawde świetne;)

dekoderskaa 2 pierwsze chyba oszalals, 3 nawet, nawet camputoniczka takich ma juz dwa-identyczne tylko inne kolory sexxxlll odpada calkowicie, nie jego styl qqqqqqqqqqqqqqqqqq dzieki wielkjie, czegos takiego szukalam!!!!! tylko, ze kapke drogo :P ale pomysle, dziekuje 🌼 wartowniczka nie podchodzi mi to, absolutnie, nie wiem dlaczego, malo ma chyba rzeczy co by mu paswaly

Gość autorkiiiiiiiiiii
a czemu konkretnie na bluze sie uparłas? moze lepiej byłoby kupisz jakąś fajna koszulke posciej byłoby ci znalesc i napewno taniej a ty wiele nie chcesz wydac.. albo jakis zestawik czapka+szalik+rekawiczki.. duzo jest lepsszych rzeczy niz bluzy tym bardziej jak masz problem z konkretnym typem dla ktorego trudno znalesc cos fajnego