Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonybodzio

Pomocy, zostałem wrobiony w groźby karalne!

Polecane posty

Gość przerażonybodzio

Co ja mam zrobić ? Zostałem wrobiony w groźby karalne, jakiś czas temu rozstałem się z kobietą. Jakiś czas temu dostałem wezwanie na policję na przesłuchanie, poszedłem tam i okazało się, że ex złożyła na mnie doniesienie , że jej niby grożę. Dowodem na to są 3 sms-y wysłane z bramki internetowej z groźbami, że jej obiję ryja, naślę na nią gangsterów itp. Podejrzewam, że ona sama to wysłała do siebie z kafejki internetowej. nie wiem, jak sprawa się dalej potoczy, policjant mi powiedział, że jeszcze zobaczy. Co ja mam zrobić????

Gość przerażonybodzio
Ona to na pewno wyslala z kafejki netowej, na pewno nie z domu. za cwana jest. po rozstaniu wyslala mi 2 sms-y, ale nie z obelgami nic karalnego i teraz te ' niby moje sms-y" mialy byc reakcją na tamte.policjant powiedzial, ze to sie laczy w calosc i chyba nie wierzyl w moje zeznania.

Gość nie ma jak udowodnic
bo bramka internetowa to bramka i kazdy moze sobie wyslac. Nawet taka sprawa byla w Anna Maria Wesolowska, ze dziewczyna powiedziala ze dostala smsy, to sie jej pytali, czy z numeru osoby oskarzonej, to ona powiedziala: "nie, z bramki internetowej ale wiem ze to na pewno ona" i bylo po ptokach bo brak dowodow. Wyluzuj :)

Gość fdvc
Jeżeli są z bramki sms - to nic Ci nie zrobią. Owszem, gdyby to było z konkretnego numeru to inna sprawa.

Gość przerażonybodzio
ale mnie kutas swedzi

Gość przerażonybodzio
c...pa z resztą też...

Gość powiem wam tak co mysle
muszą udowodnić, że to ty

Gość przerażonybodzio
ale ja słyszałem, że policja też kieruje się statystykami i byle gówno kierują do sądu, aby sobie statystyki podwyższyć.