Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaopinia

DO FACETÓW CZY ODPYCHA WAS, GDY KOBIETA...

Polecane posty

Gość zaciekawionaopinia

gdy kobieta ma niedopracowany makijaż, na kolanie niedogolony włosek, i czasem zdarzy jej się mieć zabrudzony paznokieć. Oczywiście nie mówię, że nagminnie, ale czasem. Jak to przyjmujecie? Kobieta ma być ZAWSZE idealna, czy może zdarza jej się jakieś niedociągnęcie jak każdemu?

Gość powiem wam tak co mysle
ze faceci tego nie widza. Sa wzrokowcami, ale az takich szczegolow n ie zauwazaja. Widza dopiero wtedy, kiedy kobieta w kolko o tym gada i sama zwraca uwage.

mojemu nie przeszkadza, ale to nie może być często. znowu bardziej mu przeszkadza jak baba jest ,,idealna''

Gość zaciekawionaopinia
To racja. Ale jak juz zauwaza, to co o tym mysla?

Gość pon30 teee
włosek na kolanie - NIE :D to nawet urocze..... brudny paznokiec, jelsi akurta nie zauwazyła i przez chwilę czy raz ma taki ok, zdarza się...

Gość ad va
makijaz wam orzeszkadza?????????:) :D

ja na takie błędy które czasem się zdarzają nie zwracam uwagi, a jak już coś dostrzegę to zazwyczaj "olewam" to bo wiem że czasami coś takiego się zdarza

Gość wetooo
dla niektórych fetyszem jest mały kłaczek na nodze, olanie :P

takie pierdolenie, ze nie lubia "idealnych" a sie ogladaja za nimi i marza o nich :) kazdy facet lubi piekne babki. I nie ma co sie czarowac, ze naturalne, bez makijazu z ulizanymi wlosami :) Lubia ladne, seksowne, zadbane babki. Koniec i kropka. A jak czasem kobieta ma jednego wloska, pryszcza, czy lekko rozmazana kredke pod okiem, to i tak tego nie widza, bo powala ich cala reszta. Chyba, ze cala reszta jest dramatyczna, to wtedy nawet idealny makijaz nie poradzi.

Gość zaciekawionaopinia
pytam, bo mi z mojego zakręcenia czasem, a wlasciwie czesciej niz czasem zdazaja sie takie "wybryki". moj facet uważa, że to słodkie, ale chciałam zasięgnąć opinii ogółu :-P

Gość ło matko nawet mi to
nie przeszkadza, a jestem kobietą. Takie dążenie d idealnego wyglądu, bez żadnej rysy to jakaś obsesja lub natręctwo.

czasem to moze byc slodkie, ale nie wolno przeginac

Gość zaciekawionaopinia
Na szczęście jeszcze dużo mi brakuje do przekroczenia tej "granicy", kiedy stanę się już wyjatkowo niesmaczna :-P Ale znam niektórych facetów, których i takie drobiazgi odrzucają.

Gość
Mojemu nic nie przeszkadza :-D

Gość ad va
jesli udzie znają się długo dosyć, szanujakochaja ----to na 1000% to nie przeszkadza!!!

Gość effwf
Durne baby.Co tak sie przejmujecie co o was mysla faceci :-) Jestem kobieta jakby co:-)