Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajat

JESTEM w szoku! przefarbowalam wlosy na rudo i faceci sie za mna ogladaja!i pod

Polecane posty

Gość tajat

zawsze mialam niska samoocene, skromna mysz, a teraz czuje sie super, jak to niewiele trzeba,wreszczie sie nie doluje!

Gość tajat
Nadal meczy mnie to ze jestem niewyzyta dziewica i to sie raczej nie zmieni, bo brzydko pachnie mi zpochwy i zaden facet nie bedzie mnie chcial. Moze przefsrbuje sobie wlosny na ruda n cipie i bedzie git? Co o tym sadzicie?

widzisz bo faceci (a przynajmniej ja) lubią to co oryginalne czyli np zielone oczy, rude włosy, jakieś oryginalne kuszące ubranie itp.

Gość tajat
podszyw - wypad

Gość auclair
A niby jak widzisz ze faceci sie za toba ogladaja? Odwracasz sie za kazdym razem jak jakiegos mijasz zeby sprawdzic? zaaal jescze wlosy na pipie chcesz sobie farbowac :/ idz sie leczyc lepiej

Gość zdegustowany pan
Rudy je obrzydliwy :/

Gość tajat
na pipie napisal podszyw, chce powiedziec ze pozbylam sie kompeksow, nigdy sie sobie nie podobalam ,wiesz jakie to uczucie? mam zielone oczy i dlugie rude wlosy, lekko falowana , naprawde dobrze sie czuje, chyba piwerwszy raz w zyciu(mam na mysli swoje urode)

Gość tajat
Teraz jestem pewna siebie i mam ochote na niezobowiazujzacy seks z jaims obcym mezczyzna. Czuje ze potrafie to zrobic! Wystaczy ze na jakiegos spojrze a jego pala juz mja. ahhh!

Gość tajat
podszyw hahaha ty jestes porabany

ja też pomalowałam sobie już jakiś czas temu włosy na rudo i też bardzo dobrze się czuje w tym kolorze;)

Gość tajat
Cipeczke tez polecam pofarbowac. To dziala na facetow...

ja też pomalowałam sobie już jakiś czas temu włosy na rudo i też bardzo dobrze się czuje w tym kolorze;)

Gość
i super :D co o niej cisniecie :P ja tez mysle o rudym a tez mam zielone kocie oczy i fryzjerka mnie namawia :P ale sie bojeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!

Gość tajat
podszyw , spierdalaj

Gość tajat
Nie szkodzi. Moze masz ochote poznac inna ruda seksowna (juz) dziewczyne?

Gość a ja mam bardo ladny
jasny blond, taki bezowy, nie zolty ani nie bialy! mam zielone oczy i tez sie na mnie na ulicy faceci gapia, nie powiam, ze sie obracaja, bo ja sie nigdy nie ogladam za siebie;) tez myslalam nad rudym, ale mam tendencje do rozowienia sie policzkow przez rozszerzone naczynka i obawiam sie, ze rudy by to podkreslal:( a w tym blondzie i bardzo dobrze,wiec dalam sobie na wstrzymanie;)

Gość tajat
mnie tez fryzjerka namowila, poszlam sciac "szare mysie wlosy"a ona mi powiedzila ze bardzo ladnie bylo by mi w rudych dlugich wlosach-mi ladnie!!!!! ja nigdy nie uwazalam ze w czymklowiek mi jest ladnie, zgodzilam sie i nei zaluje, po raz pierwszy moge powiedziec ze ladnie wygladam,mam piekny rudy kolor, piwkne dlugie lsnace wsloy,dzieki tej pani odzyskalam wiare w siebie , chyab nawet nnie wie jak wiele jej zawdzieczam,, moze to dla was smieszne ale dla kogos z tsak niska ocena to b. wazne

Gość tajat
chetnie poznam cie blizej pieknosci moje. Jestes moze dziewica jescze?

Gość tajat
ja sie nie ogladam za siebie, poprostu zauwazylam ze faceci zwracaja na mnie uwage, zle napisalam a tu juz komentarze

Gość
snie dziewczyny mam aktualnie platynowy blond ( ale nie farbowane a rozjasniacz ) w tym tyg ide do fryzjera i albo wracam do swojego ciemnego brązu albo ruy i boje sie czy mi wyjdzie ładny intensywny kolor czy nie jakis wyplowiały :( jak sadzicie ktoras to przerobila ??

Gość iza.net
Teraz kazdemu do lozka bedziesz wskakiwac co? Pewnie same oblechy zwracja na ciebie uwage

Gość
co za ludzie sie tu wypowiadaja dziewczyna sie cieszy a taki z łózkiem ??? zazdrośc zazdrosc ... czy to boli ?? :)

Gość tajat
nei bede wskakiwac, czemu tak sadzisz?? oblechy?? dlaczego tak ludzi dolujesz?? wiesz jakei to przykre???

Gość Dredorka
pizda mnie swedzi dziewczynuy

Gość tajat
lubie rude cipki