Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja..

jak sie umiejetnie odgryzc pomozcie

Polecane posty

Gość alicja..

mam 30 lat faceta ale jeszcze nie chce wychodzic za maz nadal nie czuje sie gotowa za to czuje presje ze strony rodziny. otoz ciotka wydaje za maz 20letnia corke i dopytuje sie poki co mojej mamy kiedy wychodze za maz. jak moznaby jej odgryzc zeby dala spokoj tylko jakos tak z klasa zeby sie nie obrazila dajcie jakies fajne propozycje. dzieki

Gość alicja..
?

Gość powiedz jej
wypierdalaj

Gość zraz posypia sie
kuzynka w ciązy ?? Dowal cos o nauce ,ze w tym wieku to się teraz ludzie kształca ,a nie zenią komuna pracy i mieszkania nie da

Gość sziszaaaa
powiedz jej ze ty wolisz jeszcze od czasu do czasu uprawiac sex bez zobowiazan a nie od razu brac sie za pierwszego lepszego. a jak 20latka juz wychodzi za maz to marnuje sobie polowe zycia

Gość elka zapędowska
powiedz zartem ,,jeszscze mamy czas na wspolne płacenie kredytów''

Gość z boku
ze jestes Lesbijka po prostu

Gość czasy się zmieniły
kobiety się zmieniły, sa bardziej rozważne, nie chcą sobie psuć życia przez swoją pochopność...

Gość powiem wam tak co mysle
no tak, jak się czas zatrzymał w latach 60 to 20 latki wychodzą za mąż, potem się rozwodzą... Jakie to okropne!

Gość sziszaaaa
powiedz ze sama na siebie zarabiasz i nie potrzeba ci sponsora. a i zapytaj sie na jakie studia sie wybiera jej corka

powiedz, że jak będziesz wychodzić za mąż to napewno ją poinformujesz i nie dyskutuj więcej na ten temat.

Gość alicja..
mysle ze jednak najbardziej trafne bedzie Toski, a co do kuzynki to trafila na takiego chlopaczka bardzo bogobojnego i spokojnego a jednoczesnie pracowitego wiec chyba nie jest zle aha i kuzynka jest bardzo zaradna, studiuje i pracuje a mieszkac to beda u niej w domu raczej bo stoi prawie ze pusty tylko jej rodzice i ona. nie wiem co sie tak zerwali z zeniaczka ale przypuszczam ze kuzynka podaza za moda bo teraz 20latkowie masowo sie zenia no a przy tym kochaja sie wiec nie mozna sie chyba przyczepic. co do ciotki to plotkara jakich malo i juz mi nie dobrze na mysle tego wesela kuzynki + my dinozaury. W sumie z chcecia wyparowalabym z tym pytaniem o ciaze ale chyba dam sobie spokoj bo wyjdzie na to ze jestem zgryzliwa a przeciez ciotka tylko tak niewinnie zadaje pytanie skubana umie slodzic wszystkim a poza plecami wbija szpile

Gość chip..
a swoja droga zauwazliscie jak gownazeria teraz sie hajta? raz po raz 18-20

Gość Anikaaaaa
spytaj cioci, skad ten pospiech i czy powinnas sie juz szykowac na chrzciny?

Gość alicja..
Anikaaaa - to jest tez calkiem dobre- lagodniejsza wersja " czy jest w ciazy ?"