Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobiććććć

o jezu sylwester na kafe najwiekszy dowód na przegrane życie

Polecane posty

juz nawet wiem jak beda wygladaly moje swieta i sylwester... bede ryczala i zastanawiala siepo co zyje i czemu mnie to spotkalo:(

napewno mają jakiś znajomych, nie znam człowieka, który by nie miał znajomego, choćby jednego :)

na pewno kazdy z Was ma jakis znajomych,przyjaciol:) niektorzy po prostu z wyboru siedza sami w domu:)

Gość polehka
ja nie lubie ludzi, mam znajomych jak kazdy ale nie chce wcale siedziec z nimi pare godzin by pierrdolic od rzeczy czy sluchac ich pierrdolenia i chlac na umor.Sylwestra zreszta tez nie znosze,jak dla mnie jest to taki sam dzien jak inne. nie ma z czego robic tragedi :)

aniaa0 uwierz mi chyba każdy ten koszmar przeżywał ja także było się samym jak palec znajomi mieli w doopie to tak właśnie czas mijał ale pamiętaj, że zawsze można to zmienić :) jak mi wspomną się X lata wstecz to za przeproszeniem rzygam ale wszystko można w życiu zmienić, do sylwestra jeszcze miesiąc czasu :)

Gość ja mam zero znajomych
już mnie znasz

ja nie mam znajomych.... tak, tylko to jest troche inna sytuacja... nie bede rozpaczac bo sama spedze swieta i sylwestra- powod jest inny ale nie chce juz o tym pisac.... juz sie wypowiadalam o tym na innych topikach:(

Gość powiem wam tak co mysle
ja rozumiem, że jeden rok można nie mieć znajomych, bo coś się dzieje... ale kilka lat? Nie, to już coś znaczy.

Gość a ja będę na kafe
bo mam dyżur :( Niestety - 4 razy się udało, 5 już nie i w tym roku wypadło na mnie, prawie nie ma chorych w tym czasie, na neurologię wypadków nie przywożą to będę miała mase czasu

na kurniku masa ludzi w sylwka grałam tam przez 2 lata :O i tak mi zeszło od północy do rana :classic_cool:

Gość A kukuuu
dówkaaaa--a pierwszy raz tak spędze... tak wyszło ;) ale bedzie kilka osób, wiadomo, zwykłe mieszkanie wiec tłumów nie bedzie :D Dobre jedzenie, alkohol, fajerwerki o 24.00, my elegancko ubrani, wybrokatowani... troche nie ma miejsca na tance ale dla chętnego nic trudnego :) Co myślicie o takich imprezach??? to kicha, wstyd czy fajna imprezka dla ludzi którzy niekoniecznie chca sie bawić posród 200 nieznaJOMYCH na baludom

aniu nie rozpaczaj Wigilije nieraz spedzalam sama w tym roku tez ktorys dzien swiat posiedze sama:)

ja mam znajome od kiedy pracxuje bo z nimi dojezdzam, kontakt sie odnowil od kiedy one skonczyly szkole(ja liceum, one technikum czyli rok dluzej bylam bezrobotna:P) a moje przyjaciolki, ech mam 3 naj, ale wszystkie 4 jestesmy z innego zakatka swiata ze tak powiem:P tzn inne miasta, kazda a szkole, prace itd trudno sie zsynchronizowac w terminie spotkania:O

gdybym siedziala sama bez powodu to ok ale w takiej sytuacji... porazka, tylko sznuri do dziela:( jednak brak odwagi:(

Gość nartynarty
Ja tez miałam siedzieć w domu...W ostatniej chwili mąż dostał urlop- od razu przejrzałam esky.pl i znalazłam dość tani hotel w Zakopanem- także czeka mnie impreza góralska plus noworoczne narty:)

Gość gosc82y3i
Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: http://koscielisko.website.pl