Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet miał...tupetNie ma co!!!

Polecane posty

Chciałabym raczej prosić o opinie mężczyzn,ale i kobiet też. Poznałam ostatnio owego Jegomościa z rodu kraka...z tego do tego rozmów wiele i tel.i różnych żartów,śmiechów... Kawaler...a jakże;).Najpierw zrobił mi ankietę czego jestem w posiadaniu i ile tych "morgów"posiadam.Zapytał również,czy posiadam furmankę,on posiada nawet mercedesa!Ja też posiadam i chałupę,owszem.No,pasowałam...Wyszło,że prawie się nie znamy atu już sondaż o wianie moim:) No i ...stało się,ów wać w takiej przelotnej gadce ni z tego ni z owego,oznajmił mi,że posiada nieślubną CÓRKĘ!Aha,to jeszcze jeden majątek!!!Ludzie,czy istnieją jeszcze normali???Chyba nie! Szkoda,że o tym największym majątku nie powiedział na wstępie,nie byłoby już pytań o wiano moje!P.s.lubię dzieci,ale niekoniecznie musze polubić najpierw cudze!Wolę własne!Tak Robercie,centusiu!

Gość ojej a jakby to napisała
matka posiadająca nieślubną córkę , to by był lament ,że facet jest głupi ,że tego dzieciątka nie akceptuje . hipokrytki :classic_cool:

Anette....czy gdyby nie wspomniał o tym mercedesie też doszlibyście do omawiania sprawy owego "wiana" ? (nie do końca wiem o co chodzi, czy o właściwe wiano, czyli posag, czy raczej wianek, czyli cnotę)

Gość ale kuna o co chodzi

Randman,facet próbował się pochwalić i dać do zrozumienie,że nie będzie brał sobie kobiety,utrzymanki!Zapomniał dodać na początek,że ma dziecko.A dla szanującej się panny,nie mam mowy o takiej sytuacji rodzinnej! naturalnie chodziło mu o wiano w sensie stanu posiadania rzeczy materialnych.A tyle słyszałam,że prawdziwemu facetowi,nie zależy na nobrach materialnych jego kobiety.Naet dla mnie sto merc.nic nie zmieni.Olałam gościa!

Gość gjk65
"Zapomniał dodać na początek,że ma dziecko.A dla szanującej się panny,nie mam mowy o takiej sytuacji rodzinnej!" a co w tym kurde zlego jesli facet ma juz dziecko z poprzedniego zwiazku?:O kocha go i opiekuje sie nim w miare mozliwosci? co taki koles nie zasluguje juz na milosc?:O

Randman,masz rację!Ale już chba nie chcę być "do wzięcia"!Mam już dość,nie ma chyba już prawdziwych mężczyzn.:(

gjk,powinien powiedzieć na początku!Ma szansę na miłość,tylko już nie u mnie!Ale oprócz mnie są inne kobiety.Mam chyba prawo mieć swoje oczekiwania?Mam,więc je mam.

Gość mężczyzna prosty do bólu
On zdecydowanie jest prawdziwy , a nawet w sile i zdrowiu bo dziecko już ma , mercedesa ma, dom ma. Złoty kandydat ma wszystko więc nie będzie niczego oczekiwał :D