Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuu7778866

Pomocy! Urząd Pracy

Polecane posty

Gość buuuuu7778866

Nie wiem jak mam to rozumieć.. Spóźniłam sie o jeden dzień w odnotowaniu w Urzedzie Parcy i pani powiedziała, że sobie to zaznacza i postawiła jakąs kropke przy tej dacie. Następny termin mam za 3 miesiące. Nic więcej nie powiedziała.. Teraz czytam i czy to oznacza, że mnie wykresliła??? Tak po prostu??

Gość tak skreslila cie
nie wolno sie na urzad spozniac

Ja to rozumiem jako skreślenie na 3 miesiące i po tym czasie musisz się zarejestrować od nowa. Jeśli bierzesz zasiłek to na 3 miesiące Ci go zawieszą. Ale może się mylę.

Gość buuuuu77788
Ale wykreśliła mnie bez zdania? bez informacji, że mnie skreśla? I wyznaczyła normalnie kolejną date za 3 miechy?????

Bo jak się rejestrowałaś to podpisywałaś papier na którym było pewnie napisane z czym wiąże się niepokawienie na czas.Ale faktycznie mogła Ci to powiedzić.Urzędnicy czasem są dziwni:(

Gość dwacfeq
Jezeli jestes bez prawa do zasiłku to teraz stawias sie w UP co 3 m-ce,wiec nie jestes wyrejestrowana. Gdybys była wyrejestrowana to w ciagu tyg.dostaniesz oficjalne pismo ,ze zostałas wyrejestrowana. Ale na pewno nie ejstes jezeli wyznaczono Ci date ponownego stawiennictwa.

Gość buuuuu77788
Dziękuję bardzo! Właśnie mi się tak wydawało, że musiałabym cos takiego dostać. Byłam w urzędzie na drugi dzien rano i bylam w szoku co ona do mnie mówi, bo na kartce mialam datę o dzien później.... Żadnej decyzji nie dostałam a minał juz tydzien. prawa do zasilku nie mam... Ale zastanowily mnie te 3 misiace, zaczelam czytac i się wkręciłam:|

Gość Nowe gadu gadu na gaduAIR
Tylko po co zaznaczyła coś? To jest zastanawiające:D Chyba na zasadzie, jeszcze jeden taki bład i wypad ;P