Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reqgergergergergv ergver

pożyczka provident

Polecane posty

hej, brał ktoś z Was tam pożyczkę? jak wyglądało spotkanie z przedstawicielem? dostałyście pieniądze do ręki? dziś rozmawiałam i przedstawiciel ma do mnie oddzwonić - możliwe jest by już jutro rano być z nim umowionym i dostać pieniądzE? zastanawia mnie jeszcze jedno - skoro konsultant o umowę jeszcze do mnie nie przedzwonił, wstępnie na dziś na 21 ale nie ma pewności, to czy jest możliwość, że wszystko uda się do jutra do 12-13 załatwić? albo nawet jakby dziś zadzwonił, żeby rano już miec gotówkę? prosze bez postów jaki to provident nie jest - wiele słyszałam, ale to moje ostatnie wyjście, szczególnie przez brak udokumentowanych dochodów, utrzymują mnie rodzice dopóki nie skończę studiów. z góry dzieki

Gość da się ale nie pauj się w to b
o pozyczysz sto a oddasz dwieście. NIE BIERZ POŻYCZKI W PROVIDENCIE, TO JEST NORMALNA LICHWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość erde
ta brał przyjezdzaja co 3 dni i pieniadze wołaja

nie radziłabym ...prawie drugie tyle im bedziesz spłacać ..moja mama wzieła 1000 zł a spłaca 1700 ponad ... ;/ no ale jeżeli chodzi o kase to szybko dostała i tylko w tym mają plusa... bo co tydzień musisz płacic...

moja mama jak brala to przywiozł pieniadze i zaraz po podpisaniu umowy dostala

a w ciągu ilu Wy dostaliście lub Wasi bliscy? Ja potrzebuję na jutro przed 12, dziś się skontaktowałam, podałam dane itp. możliwe jest podpisać jutro rano umowę i dostać pieniądze? czy jeśli odwiedzę ich wrocławską filięjakoś to się przyśpieszy?

jak spełniasz te ich warunki to jest szansa że dostaniesz od razu ... u nas bynajmniej tak było

powiedz ze potrzebujesz na jutro ...wytłumacz co i jak ...powinno wyjsc z tym

Gość kase dostajesz od ręki
ale zastanów się jeszcze dobrze zanim się w to wpakujesz... to jest lichwa! no, chyba że jestes taka bogata, zeby placic dwa razy tyle co pozyczylas

bardziej mam na myśli to czy skoro dziś nastąpił kontakt to czy jutro rano już będę mogła się z tym przedstawicielem spotkać. nie pracuję, do końca studiów utrzymują mnie rodzice, ale mogę pokazać wszystkie rachunki zapłacone itp. mam jakąś szansę? potrzeba jest bardzo pilna, chodzi mi o bliską osobę ma długi u nie takich osób jakich sie powinno mieć i jeśli nie spłaci tego to może być ciężko..

Gość jak będzie miał czas
w końcu nie tylko z Tobą będzie jutro umówiony.Jak siuę spotkacie do południa to da Ci kasę.

Gość wykrywacz_szalenstw
to najglupsze co mozesz zrobic: pozyczac pieniadze w providencie na splacenie dlugu faceta, ktory pozyczyl kase od szemranych kolesi a ile tych pieniedzy jest ? moze powiedz o wszystkim rodzicom wpierw ?

Gość wykrywacz_szalenstw
bo jak Ty nie bedziesz w stanie splacic - to na Twoich rodzicach sie windykacja providenta skupi