Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzodkiew

Modlicie się czasem?

Polecane posty

Gość rzodkiew

? czy to cos daje? jesli czegos chce to czy modlitwa pomoze? wiem ze bog nie jest chlopcem na posylki spelniajacym zachcianki ale jesli widzi moje zycie, to czy jest jakas szansa ze jesli sie pomodle ono sie zmieni??

Gość sziszaaaa
powiem szczerze nie ma zadnej szansy. ja sie modlilam ale juz przestalam. musisz wierzyc tylko w siebie

Gość modlę się bardzo dużo
ale nigdy nie roszczeniowo. Zawsze "bądź wola Twoja" :-)

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
nie mogę tego nazwać modlitwą, bo w Boga w rozumieniu judeo-chrześcijańskim nie wierzę. Ale traktuję modlitwę jako mantrę i często powtarzam swoją własną wymyśloną przeze mnie, albo pozdrowienie anielskie, cudowna mantra napisana prawidłowo pod każdym względem....

Gość do LiterkoweLiterki
"Jak trwoga to do Boga?" Wiesz, to nie tak zle :) Bo niby do kogo mialabys sie zwracac? Chociaz oczywiscie lepiej czesciej. Ja sie modle i wciaz sie ucze modlic. I niby mowie "badz wola Twoja" ,ale czesto w duchu mysle "ale zrob tak jak ja chce" ;)

Gość Ptyśku
modlę się ostatnio codziennie wieczorem. nie dlatego ze to cos daje bo narazie to o co prosze nie zostalo spelnione ale wierze, ze po jakims czasie zobacze "efekty" moze akurat w innej sytuacji zyciowej:) warto, to nic trudnego ani meczacego, mozna w ciagu dnia psowiecic troche czasu

Gość modlę się bardzo dużo
Ja też kiedyś chciałam, żeby było tak jak ja chcę. I było. Zawsze. Miałam wrażenie, że Bóg spełnia każdą moją zachciankę. Tylko NIGDY nie wychodziłam na tym dobrze. Naprawdę NIGDY. A teraz - wszystko jest ok. Nawet z najtrudniejszych sytuacji (których nie unikam, nie proszę o ułatwienie życia) wychodzę w taki sposób, który czasem wydaje się niemożliwy. I to wydaje mi się ok. zarówno ze strony Boga (wraz z kłodą pod nogi podaje mi też pomocną dłoń) i z mojej.

Gość podszywacz z licencją nr 007
ja sie zawsze wieczorem modlę. jakoś tak mam, że nie usnę bez modlitwy za dziadków... a "przy okazji" - jeśli mogę to tak nazwać- odmawiam też "normalne" pacierze:) pewnie uznacie mnie teraz za nienormalną...:( http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10354334

Ja bardzo często się modlę, to sens mojego życia... Ale był czas, gdy wiara ode mnie odeszła... Ale wróciła...

Gość a ja dla odmiany zawsze rano
Nawet jak się bardzo spieszę, to ta minuta poświęcona Bogu niczego nie zmieni, a może właśnie zmieni bardzo dużo? :-)

Gość a modlicie sie czasem z kims
tz w domu np. z mezem, zona? dziecmi? Ja modle sie z mezem, bo dzieci jeszcze nie mamy.

Gość polecam lekturę
"Bóg urojony"

ja codziennie :) i dobrze mi z tym ;) mówicie: Boga nie ma. a co jeśli jest? to wy ryzykujecie, nie ja. mi nie szkoda paru chwil.

Modlicie się czasem? 20:17 rzodkiew ? czy to cos daje? jesli czegos chce to czy modlitwa pomoze? wiem ze bog nie jest chlopcem na posylki spelniajacym zachcianki ale jesli widzi moje zycie, to czy jest jakas szansa ze jesli sie pomodle ono sie zmieni?? Takie prośby kieruj lepiej do Anioła Stróża......... wszystko zależy o co prosisz? czy o zdrowie czy o pieniądze? bo do każdej................... modlitwy Bóg ma inne ustosunkowanie :)

Gość zaczynam od nowa
Polecam modlitwe do Boga za posrednictwem Swietych.Goraco polecam modlitwe do Sw Rity -Bardzo skuteczna modlitwa w sprawach trudnych i beznadziejnych.Polecam tez Nowenne do Sw Rity ktora odmawia sie przez dziewiec kolejnych(jest mnostwo swiadectw w necie o duzej mocy i skutecznosci modlitwy).Warto tez zaufac i odmawiac np nowenne do SW Judy Tadeusza ktory tez pomaga w sprawach dla nas beznadziejnych.

Gość a do kogo mam się pomodlić
żeby wreszcie przestać siedzieć na kafe i wziąć się za naukę?

Gość gili gili gili
ja własciwie modle sie rzadko i bardzo tego żałuje bo teraz potrzebuje pomocy od Boga zaczęłam sie modlic o zdrowie dla mojej mamy i codziennie przepraszam Boga za to jestem taka interesowna ze tylko wtedy jak mi źle to zaczynam sie modlic.

Gość zaczynam od nowa
Do gili gili gili Jezeli sie modlisz o zdrowie mamy to nprawde poczytaj sobie o Nowennie Pompejanskiej zw tez nowenna nie do odparcia,popros tez Sw Rite i Sw Jude Tadeusza