Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekdziubasek

praca mego meza

Polecane posty

Gość smutasekdziubasek

Sluchajcie jestem mezatka od 1 i2 miesiecy nie pracuje utrzymuje mnie maz On zreszta jest wiekszosc czasu w domu jezdzimy czesto za granice kupuje mi drogie prezenty Na rocznice slubu dostalam od niego smarta Nie mieszkamy w polsce Jego praca nie jest normalna zajmuje sie dokumentami przemytem ludzi oraz innych rzeczy Rozmawialismy o przyszlosci staramy sie o dziecko i te starania prawdopodobnie dobrze wychodza:) ale ja chce zeby nasze dziecko mialo ojca obok siebie a nie w wiezieniu on mi tlumaczy ze zwyklej pracy niemozemy pozwolic sobie na dziecko bo bysmy niemogli sie utrzymac Co zrobic zeby on zostawil swoja prace?

Gość przestrań bzdety pisać pannico
nudzisz się, że bzdury wymyślasz?

Gość zajmuje nsie przemytem
ludzi ? :O

Gość a świstak siedzi i zawija
chcesz sobie nudę wieczorku rozerwać?

Gość to roosz swoje dooopsko
do pracy !!!!!!!!!!!!!!

Gość krolewno kkkkk
on zostawi a ty bedziesz wtedy musiala isc do pracy a skoro teraz nie pracujesz to watpie,ze ruszysz dupe i pujdziesz do pracy wygodna krolewna chce dziecko kase i jeszcze meza przy sobie

Gość wymyśl coś lepszego dziecino
bo mało naiwniaków na to złapiesz....

Gość rozowy slonik
ale prowokacja!!! a jak chcesz odpowiedzi, to rusz zad i idz do pracy, a nie przyjmujesz prezenty kupione za czyjes cierpienie i krzywde!!! Poza tym nie myslisz, ze ta praca jest zla, bo Twoj maz rzekomo krzywdzi ludzi, tylko ze chcesz, aby Twoje dziecko mialo ojca!!! Co za durny temat!!!1

Gość smutasekdziubasek
no źle napisałam, przemytem murzynów i pakistanów

Gość gvfceghnbvrhnbvd
durna pipa rypa wymyśla głupoty

Gość ale Twoj maz bzdury
opowiada, ja tez mieszkam za granica tez przez jakis czas moj maz nas utrzymywal ale pracuje legalnie, i duzo nie zarabia zyjemy skromnie ale nam zawsze starcza na zycie

Gość smutasekdziubasek
myslałąm aby napisać na niego donos, ale boje sie ze jego kumple z mafii obedrą mnie ze skóry

Gość o BOŻE JAK KTOŚ TAKI
może w ogole myslec o dziecku a co dopiero sie starac....kolejnego przestepce urodzisz....razem z ojcem bedzie handlował ludzmi bo zapewne tym sie mezus zajmuje....razem beda w pierdlu siedziec...mam nadzieje ze zamkna Twojego meza zanim zdazycie sie rozmonozyc!!!

Gość Ala laksa w mini
To tak jak mój monsz. Zajmuje się przemytem alkoholu do szpitala - dla pacjentów. B oję się, że wpadnie i dostanie dozywocie :(

Gość debileeeeeeeeeeeee
On jest z egiptu mieszkamy w hiszpanii a nie stety wielu arabow czy innych niemoze samolotem dotrzec tutaj wiec jakos docieraja pomyslcie troche moze???? jak ci daje gowniarz 3.500 euro zeby tutaj przyjechac to ..... robota jest

sluchaj, skoro On nie widzi w tym problemu to mu nie przetlumaczysz... Zajmuje sie naprawde powazna dzialalnoscia przestepczą. Powiem Ci niestety smutna prawdę, wczesniej czy pozniej zostanie wsadzony do wiezienia, w moijej rodzinie zajmowali sie lapaniem takich bandziorów. i wiem ze to dosc skuteczne procedery, a co dopiero za granicą, gdzie maja lepszy sprzet i lepiej wyszkolonych ludzi. porozmawiaj z nim poważnie.. choc sadze ze to i tak nic nie da.

Gość debileeeeee
Powiedzcie mi czy ik otworzylo granice dla arabow i murzynow??? a skad sie tam wzieli jak nie przez takich jak moj maz?