Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnitgetg

jak znaleźc sobie chłopaka?

Polecane posty

Gość fnitgetg

Witam! mam taki problem, otóż próbuje znaleźć sobie chłopaka i po pierwsze jestem bardzo nieśmiała, czy ładna jestem to nie wiem, i miła podobno jestem i fajna (tak mi powiedziano ) ale nie mogę sobie znaleźć, patrze tak an inne dziewczyny z mojej szkoły i każda nawet ta najbrzydsza i najgłupsza ma chłopaka, wiec co ze mną jest nie tak?? miałam już kiedyś takiego jednego a później drugiego ale wszytko się źle skończyło ;/ gdzie i jak szukać sobie partnera?? pomóżcie mi ;)

Gość kara 89
polecam sympatia pl tam znalazłam swoją miłośc jestesmy razem od roku:)

Gość fnitgetg
nie mam foty ale mogę się opisać troche mam 162 cm , jasna naturalna blondynka, 57kg, bardzo niebieskie oczy

Gość fnitgetg
ta, tyle to jak będę 5 m pod ziemią będę wazyć

Nie szukaj... Jak nie będziesz szukała to ona sam Cię znajdzie :) może i brednie ;) ale ja w to wierzę i mam zamiar tak wierzyć najdalej do 30stki ;) potem zacznę się martwić ;) głowa do góry :) pozdr

Gość fnitgetg
co to za sympatia.pl ??

Gość kara 89
internetowy portal randkowy....

Gość fnitgetg
bardzo brakuje mi jakiegos fajnego chlopaka. jestem jescze dziewica i szukam jakiegos delikatnego prawiczka z ktorym moglabym przezyc to. moze na kafeterii sie ktos znajdzie?

Opierdziane Gacie ma rację. to ja mam 175 cm i waże 50 kg :o i mam rozmiar XS od piątku a Ty grubasie ???? 57 kg ?! :o to się nie dziw że nie masz chłopaka...jeszcze taka niska :o

Gość fdfdfd
Pierdol sie

Gość agnieszka taka
Z taką wagą pasztecie nigdy nie znajdziesz chłopaka. Wzrost jeszcze ujdzie przynajmniej bedziesz ciagnac laskie na stojaco.

Gość Oliwka188888
ale wy jestescie pojebani:O idzcie sie leczyc i te swoje kompleksy.. dziewczyna jest zdrowa i moze wazyc tyle .. a ,czy niska? to nie wiem..wg mnie kobieta powinna byc niska .. sama mam 174cm waze 55kg i i tak wolalabym byc niższa .. :] takze idzcie leczyc swoje kompleksy gdzie indziej i przestancie siebie pojezdzac;/ czy ludzie nie moga być nigdy szczerzy?