Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona zakłopotana...

seks bez granic

Polecane posty

Witam. Za niedługo wyjeżdżam na wakacje, chcę zaszaleć. Uprawiać dziki i namiętny seks. Przypada to akurat na moje dni płodne. Nie chcę zajść w ciążę z przygodnie napotkanym ciachem... Jak się zabezpieczyć, oczywiście oprócz kondona? Czy jeśli wykupię tabletki antykoncepcyjne, będą one działać od pierwszego zażycia?

Gość lolka17
jak wezmiesz tabletke pierwszego dnia okresu to jestes od razu zabezpieczona

chciałabym być pewna. nawet jesli przyjmę tabletki pierwszy raz od kilku lat da mi to pewne zabezpieczenie?

Gość nie ma pewnego zabespieczenia
100%

Gość Poważna jesteś kobieto
Bez kondona,z napotkanym ciachem jak to piszesz!!A co jak złapiesz chorobę weneryczną,aids itp.Czy twoje zycie warte jest dzikiego sexu na jednorazowy wyskok.Tabletki działają po miesiącu,czyli od momentu brania 2 opakowania.Niepoważna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gucio prawda;] nie działają od 2 opakowania tylko po pierwszej tabletce... ja kochałam się z narzeczonym już po pierwszej i do końca... jakoś w ciąży nie jestem a kończe już 4 opakowanie;]

działają od pierwszej tabletki, ale nawet nie mysl o seksie BEZ prezerwatywy z przygodnymi partnerami!

to fakt nie ryzykowalabym bez zabezpieczenia sie jeszcze prezerwatywa z kolesiem ktorego nie znam.. w ogóle to nie wyobrażam sobie czegoś takiego jak seks z nieznajomym.. fuu.. w takim przypadku nie szanowała bym siebie.. a wtedy i nikt by mnie nie szanował... Mam swojego stałego partnera i więcej mi do szczęścia nie potrzeba:) jeden w zupełności wystarcza:)

Gość daruj sobie ten seks
bez granic z przypadkowymi parterami. Trochę odpowiedzialności. Co zrobisz jak mimo wszystko zaciążysz?

przeciez autorka pisze ze oprocz kondona (czyli ze kondon plus cos) jeszcze dodatkowe zabezpieczenie i jakie... czytac kobity uwaznie :o

dzięki wielkie wam za wypowiedzi;-) nie z przygodnie napotkanym tylko z kimś kogo już znam... Poznaliśmy się jakiś czas temu. Mam dziką ochote na seks z nim. Utrzymujemy obecnie kontakt "wirualny". Zabezpieczymy się prezerwatywą napewno. Dla większej peności chciałabym tabletki. Chyba że polecacie coś jeszcze?

Gość więc co znaczy zdanie
"Nie chcę zajść w ciążę z przygodnie napotkanym ciachem"?

Gość nieodpowiedzialna gdzie
ty jedziesz? kobietki trzymajcie swoje ciacha na smyczy. ja mam tez ciacho. doradz mi jak mam go pilnowac abys go nie dorwala. tylko nie mow zeby sie sam pilnowal!

Gość wirtualny to znany
to taki sam jak z ulicy