Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia11

zdrada

Polecane posty

mąż pracuje za granicą zdradził mnie teraz muwi że mnie kocha jej też tak mowił wziąśc rozwód czy warto dać szanse

myslałam tez o rozwodzie i mysle ale mamy 2 dzieci małych a on teraz się niby stara dużo zniszczył tą zdradą tylko nie chce przechodzić przesto 2 raz

Gość ariadna s
Też mnie spotkało to samo,jeżeli chcesz dać mu szanse to musisz wziąć pod uwage to,jakim człowiekiem jest twój mąż,to znaczy jakim był dotychczas.Bo jeżeli przejawiał już takie ciągotki ,i wogule nie za dobrze wam sie układało ,to daj sobie spokój z nim .Ale jeżeli było inaczej, to możesz spróbować dać mu szanse ,i twardo postawić warunki.Nigdy nie będzie już tak samo,musicie wszystko budować od nowa ,to bardzo trudne ,długo potrwa abyś odzyskała do niego zaufanie.Inie zadręczaj sie pytaniami dlaczego,mi to zrobił ,pewnie jestem gorsza a może brzydsza,jesteś napewno ładną i wartościową kobietą i on o tym dobrze wie co może stracić.Pozdrawiam cieplutko

Gość kfjgfm
jak sie dowiedzialas o zdradzie? Od niego?

Gość pysiaqowa
nie koniecznie cie nie kocha, moze to byla chwila zapomnienia, on tam sam tez napewno tesknił...porozmawiaj z nim..sama sie zastanow czy chcesz z nim byc..mozecie na pewnie czas zamieszkac osobno..niech zobaczy co moze stracic,niech sie stara..napewno nie badz za szybko,za latwa...jakas kara musi byc ale..moze nie przekreslaj wszystkiego...dzieci w to nie mieszaj, nie beda napewno szczesliwe gdy rodzice beda sie ciagle klocic..patrz i mysl tylko o sobie

Gość HGJHGJH
i jestes szczesliwa?

Gość MHFHMF
qa rogi ci nie przeszkadzaja?

Gość MNGFCMHVGFM
jak mozna tak sie ponizyc

Gość dvhfdn
nie czujesz sie jak smiec?

Gość JHGK
potrafisz isc z nim do lozka?

nic a nic mogę zapodać dane jego szmaty izabela kowalska mieszka w warszawie może ktoś ją zna?

Gość JMGFMH
haha dobre;-) SZMATA NIECH SIE WSTYDZI!!!!!

Gość ja powiem tak ....
to zależy czy potrafisz wybaczyć ...zaufać na nowo ?....umiałabyś iść z kimś takim do łóżka mając na uwadze że jeszcze jakiś czas temu robił to z inną ? skoro mąż pracuje za granicą to jak poradzisz sobie z zaufaniem ?...nie będziesz ciągle myślała czy on będąc tam nadal Cię nie zdradza ?

pomieszkuje też w dublinie czasem szmacisko jedno oby kiedyś ją spotkało to co mnie żeby ktoś kogo pokocha jej tak samo zarobił żeby jej się świat zawalił tak jak mi się zawalił dziwka jedna

Gość lzkujgbk
campari a ile ona ma lat?

Gość ja powiem tak ....
campari34 ....a Ty wiesz że ta osoba może podać Cię do sądu za ujawnienie jej danych osobowych ?...wiec radzę wyhamuj :)

Gość NGFHMV
dawaj szukamy jej na nk!!!!

Gość MHCGBGKJ
jakich danych osobowych chyba danych szmacianych

teraz z 31 będzie miała jak to zrobiła to miała 28 miała konto na nk.ale ją dorwałam i napisałam jej bez bluznierstw jaką mi krzywdę wyrządzili jak się pochorowałam przez nią wiem że wina leży po obu stronach ale ona wiedział że ma żonę i dzieci mogła go pogonić ale nie ona się wolała zabawić

Gość mhcgfhg
campari chyba sie nie przestraszylas, masz prawo podac imie inazwisko osoby z ktora maz cie zdradzal, zaden sad cie za to nie ukarze!!! O ile to jest prawda a nie pomowienie, a ta straszaczka niech leoiej kodeks sobie odswiezy

Gość kztfljhg
tego jeszcze brakowalo zeby kurwy podawaly zony do sadu za obraze

Gość rtjs mgfj
NIE MOZNA OBRAZIC SZMATY!!!

apsolutnie się nie przestraszyłam nie mam się czego wstydzić ani bać tym bardziej to ona się powinna wstydzić że zachorowałam przez nią przez stres z tym zabawianiem się i już do końca życia będę chora przez takie coś jedyne z czego się cieszę że nie zrealizowałam planów które miałam szkoda mi siebie teraz inaczej na to wszystko patrzę wtedy było tak na świeżo strasznie okropnie i zle

Nie potrafiłabym wybaczyć zdrady. Mój facet o tym wie, doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że jeśli mnie zdradzi to już nie mamy o czym rozmawiać. Ważne jest też ustalenie co dla kogo jest zdradą...

Gość FGFHGFG
campari ale zta choroba to chyba przesadzilas

Gość ariadna s
Tak naprawde ,to nikt nie potrafi wybaczyć zdrady,a jednak tak sie zdarza,myśle że to dokonuje sie tak, nie do końca,często po tym też walczymy wewnętrznie z samą sobą.