Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonazyciemm

dwa lata jeszcze sie bede meczyc na tym swiecie

Polecane posty

Gość zmeczonazyciemm

mam nadzieje ze w 2012 w koncu nastapi koniec swiata

Gość doopieroo w grudniu
??? 😭🖐️ ???

Gość zmeczonazyciemm
no tak nawet liczyc nie potrafie ....ewszystko mi sie wali na glowe ..cale zycie to wielka porazka...stram sie jak moge ale ni cmi nie wychodzi.....mam firme ale co z tego jak nie mam na jej rozwoj..a nikt ci nie pomoze przeciez bo wszyscy teraz mysla o sobie..dlugi mi narastaja z miesiac na miesiac..ludzie mnie nachodza..dzwonia..doszlo do tego ze boje sie wyjsc na ulice na biznes plan nie mam pieniedzy ....sama nie umiem napisac.....wszystko beznajdziejne jest .....mam 30 lat ..powodzenie u facetow ale zaden z taka idiotka nie wytrzyma...dlatego wole nawet nei zaczynac bo nie chce nikomu zycia spieprzyc..nie wiem byc moze mam depresje ..:(

Gość Ashkael123456
Podaj jakies namiary na siebie moze sie skusze poznac :P

w ogóle to mam pytanie? po co zakładałaś firmę jak nie umiesz napisać biznes planu? nie znam się na tym za bardzo, daleko mi do ekonomii i takich tam, ale biznes plan to chyba podstawa przy zakładaniu firmy?

Gość qpkaaa
a ja wierze w kalendarz windowsa bo kończy się w 2099 r :O

Gość qpkaaa
kuźwa na każdej stronce na goglach można znaleźć biznesplan 😭

Gość zmeczonazyciemm
wiem ze sa dostepne ale moj musialby byc napisany od podstaw i miec minimum 30 stron a taki kosztuje 3tys...biznes planu nie potrzebowalam bo mialam go w glwoie a teraz potrzebuje tylko po to zeby znalesc inwestora......wszystko zaczelma od tylka strony i takie sa skutki

no to weź się w garść i napisz jak Cie nie stać. jak nie umiesz to poczytaj, popatrz i spróbuj, to lepsze niż siedzenie z założonymi rękami. to że nie umiesz teraz to nic nie znaczy - człowiek uczy się przez całe zycie, spróbujesz to się nauczysz

Niestety, ale to będą 3 lata - koniec świata będzie w 2012 ale dopiero pod koniec grudnia.