Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sreberko81

Warszawa

Polecane posty

Gość sreberko81

Kto pracuje w Warszawie w Złotych Tarasach albo w innym centrum handlowym??? Nie wiem czy się zdecydować na prace tam bo musiałabym dojeżdżać pociągiem (praktycznie nie mam za wiele czasu na podjęcie decyzji bo do dzisiaj)

Gość sreberko81
ja w markecie też nie będę pracować tylko w jednym ze sklepów w Złotych Tarasach ;) dzięki za odzew

Gość sreberko81
hal hal opowiedzieć do tematu bo ja nie będę robić w markecie. i zaczynam wierzyć ze nikt nie dojeżdża tam do pracy i będę sama jeździć tym pociągiem (jak podejmę tam pracę)

Gość a ty jesteś niebieskooką
pociągiem jeździ tylko maszynista , wozi puste wagony, żuli, meneli, drecholi...węgiel ...no nie wiem ,lepiej się przeprowadź gdzieś gdzie jeździ autobus

Gość sreberko81
niezła szczerość ;/

Jeśłi dojeżdżasz na sam centralny to jesteś w domu, bo to przy samych Złotych Tarasach :) Nie ma znaczenia czym się do pracy jedzie ale ila czasu Ci to zajmuje, pociąg jest o tyle przyjemny że nigdy w korku nie stoi co w Warszawie jest codziennością :)

Gość sreberko81
no mam zamiar dojeżdżać do śródmieścia bo nie muszę się przesiadać i dlatego zastanawiam się czy ktoś jeździ z tego dworca tak wieczorem

Gość sasiadkaaaaa
sreberko jak jestes normalna to mozesz u mnie przenocowac wzamian za sprzatanie i gotowanie dla mojej corki 10 letniej

Gość jeśli szukasz znajomych do
podróży pociągiem, do dowiesz się jak już zaczniesz pracować. Na pewno nie jest to jakaś suoer komfortowa sytuacja, ale jeśli nie możesz inaczej i szukasz pracy w innym mieście, to albo kup sobie samochód, albo jeżdzij tym pociągiem i nie marudź. Nic ci na to nie poradzimy. Ale patrząc na sprzedawczynie ze Złotych Tarasów, to większość z nich wyglada na panienki z "trasy" więc jest szansa, że sama jeździć nie będziesz

Gość sasiadkaaaa
skad masz pociag? ja a samotna matka jestem dwa pokoje nie duze mam ale miejsce by sie znalazlo !

Gość sreberko81
dzięki za rady :) a tak na marginesie to nie czuje się z "trasy" !! jak nie ma u mnie w okolicy pracy to szukam tam gdzie jest a że przy okazji chce się dowiedzieć czy ktoś jest w podobnej sytuacji to nie widzę w tym nic innego ani marudnego. Kiedyś to można było na Kafeterii na prawdę szczerze pogadać i się czegoś dowiedzieć a teraz to się jakieś momentami niesmaczne :( no ale cóż tak już jest i nic się nie poradzi choć żal jest

Gość moja babcia boi sie bajongów
ja też słyszałam nieciekawe historie o pociongu ale nie będę dokładać do zmartwień...zwłaszcxa jak masz zamiar dojeżdżać np. z Grodziska...ale najgorsze historie słyszalam o Mińsku :o :O

Gość sasiadkaaaaa
u mnie z noclegiem nie ma problemu tylko bys musiala cos ugotowac dla corki i posprzatac! jak jestes chetna to napisz skad jestes

Gość sreberko81
Grodzisk kiepsko ?? :( i Mińsk też ola boga

Gość sreberko81
po pracy do domu chce wracać bo mam dziecko i męża więc dzięki za propozycję noclegu :)

Gość sasiadkaaaaa
no ugotujesz coś dla mojej córki ? czy wolisz być smyrana w pociągu przez pasażerów z żulerni ??

Gość sreberko81
nie bądź taka wulgarna!!co za prostactwo

Gość sasiadkaaaaa
Dobrze, nie będę wulgarna ale wprowadź się do mnie, proszę :) nie martw się o męża , znajdzie nową :)

Gość sreberko81
haha no nie da się na razie się nie da, a ty co masz tyle gotowania i sprzątania??!! ;) a tak w ogóle to nastraszyliście się :(:(