Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika aaaa

Co dajecie na kolacje oprócz kaszek rocznym dzieciakom?

Polecane posty

Gość monika aaaa

Bo konczą mi sie pomysly, ja daje malej ok 18 00 jakas lekka kolacjee w stylu chlebek z twarozkiem, banan z jogurtem, deser ze sloiczka czy robiony kisiel a potem wybudzam ja ok 22 na butelke mleka zeby spala cala noc. Co wy dajecie dzieciom na wieczór ?

Gość a po co dajesz
jeszcze tak późno butlę???

mój jak miał rok dawałam 19-19:30 manne i sie najadal spał do rana jak dajesz chleb z serem i jakis jeszcze deser to duzo po co wybudzasz

Gość rocznych dzieci
nie powinno się już dokarmiać na noc. kolacja przed spaniem i to wszystko, moje roczne dziecko jadło już dużo rzeczy, paróweczkę mozesz dać, kanapeczki, i wiele innych rzeczy które dziecku smakują, najlepiej jak najwcześńiej uczyć dziecko nowych smaków. mam sądziadkę której roczna córka je wszystko jak dorośli, każda mama ma inne pomysły na wychowanie swojego dziecka, niektóre bardziej przestrzegają tego co powie im lekarz i drżą na myśl że mogły by dać dziecku coś innego, inne od małego karmią dzieci czym popadnie.

Gość a po co dajesz
ja też daję o 19.30 kaszkę i wystarcza do rana;) roczniak, to już nie taki maluszek;)

Gość monika aaaa
Wlasnie obawiam sie ze moja córka nie przespi do rana na samej kaszce o 19.30........ Raz spróbowalam jej dac butelke mleka wczesniej czyli ok 21 i obudzila mi sie o 4 w nocy..... Macie racje ze juz jest duza na nocna butle, wiec pewnie musze spróbowac dac jej kolacje ok 20 i polozyc spac,zobaczymy Ile posilkow w ciagu dnia jedza wasze dzieci ?

Gość a po co dajesz
mój je 6