Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mors wodny

przerosło mnie

Polecane posty

pisaqowa, to lipa. A mąż na długo wyjechał? Ja to za chłopem się wyprowadziłam za granicę, ale nie narzekam

Gość pysiaqowa
chodze w tedy na solar na 30 minut codziennie ale ze mnie skawara sie zrobila, tipsiki tez mam co tydzien wzroka ze zmienilam wiesz na mojej wsi tez trzyba wyglondoc ! jak chcesz sprzedam ci jeggo prosiaka bo mam pare,, wlasnie ejstem w 8 ciazy i chlopok bedzie

Gość bujjj
oj biedaczki , mieszkają same na wsi, na pustyni, inne kobiety mieszkają i nie narzekają, rodzic dziecko za dzieckiem i nie będzie się wam nudzilo

Gość Przerosło cię nie masz
czasu-ale siedzieć na forum i narzekać masz czas?

pysiaqowa tutaj ludzie tacy sa, jak napiszesz ze masz z trojke to ze zapuszczona jestes bo pewnie o siebie nie dbasz i co najgorsze M cie utrzymuje a to wstyddd zakladajac rodzine;) a jak napiszesz ze masz jedno, dbasz o siebie chodzisz na solarke to tez zle bo powinnas dzieci rodzic a nie sie pindrzycc...i dla nich sie bezgranicznie poswiecic...;) i miej tu babo placek....hehe a nie lepiej tak z rozsadkiem do wszystkiego podchodzic:P np. to brac pod uwage ze jak sie juz znajdzie babaeczka z 3 dzieci np. to sama sobie tych dzieci nie zrobila jak i sama tez ich nie planowala bo to pewnie wspolna decyzja byla;) a szkoda gadaccc...

Gość saleminka8
teraz wszyscy będą pisać kto ma gorzej hehe A nie wiedziałyście przed planowaniem dziecka :P ja mam do rodziców 20km a teraz muszę siedzieć w domu bo mam niemowlaka a od 20 tc lezałam ale cóż,warto było i jest