Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JednaZwielu

Rozdziewiczenie Przez Palce - 2 Laski

Polecane posty

Gość JednaZwielu

Hej mamy do was pytanie i mamy nadzieje ze dostaniemy konkretne odpowiedzi od pewnego czasu z kolezanka lubimy sie zabawic inaczej male pieszczoty minetki i robotki ręczne dzisiejszej nocy kolezanka gdy sie zabawiala paluszkami .. czułam dziwny lecz nawet przyjemny bol ..nawet musialam raczka sobie zakryc buzke gdyz uslyszal by mnie caly dom gdy wyjeła palce miła je od krwi i troche pokapalam jej łoko Co to moze znaczyc;>? Dlaczego wczesniej nie krwawilam a teraz tak sie stalo? Odrazu zaznaczam ze okresu nie dostalam :* Czekamy na odpowiedziec i z gory dziekujemy :*

Gość JednaZwielu
Ale Krwi było dość dużo ;/ i boli mnie do dzisiaj brzuch (dół brzucha) a stało się to w sobotnią noc . Czyli dalej może być kwestia zadrapania??

może być i to i to lub nawet jakieś zakażenie/infekcja.... a poza tym dziewictwo już dawno straciłaś skoro uprawiasz z koleżanką seks oralny ;)

Gość JednaZwielu
No , ale poprzednio nie było takiej sytuacji . Nie miała na pacach krwi , i nie było jej troche ...:/ . nie no bez przesady ,że zakażenie . Rączki miała umyte . Po prostu chciałam się dowiedzieć , czy mogło to być najprawdopodobniej rozdziewiczenie mnie :P.

nie rozdziewiczenie tylko przebicie błony trzeba to rozróżniać :P ale tak mogło to być przebicie lub zadrapanie bo to też się czasem zdarza

Gość JednaZwielu
NO tak przebicie błony niby to samo co rozdziewiczenie a całkiem co innego , Ale można to przypasować do siebie, bo jak mi niby błone przebiła , to można uważać ,że nie jestem dziewicą , bo miałam swój pierwszy raz ...hehe ale z Palcem :P

utrata dziewictwa to odbycie pierwszego stosunku seksualnego z inną osobą a czy to będzie seks oralny, klasyczny, analny to nie ma znaczenia ;) Błona dziewicza jest tylko symbolem dziewictwa a ty swój pierwszy raz miałaś z kobietą i był to stosunek oralny skoro robicie sobie minetki ;)

Gość rzygaaammm
liżecie sobie cipska nawzajem ?:O

Gość JednaZwielu
Aha :) nO teraz to rozumiem , troche jest to pokręcone . Ale coś już przynajmniej jest za mną :) Krok w przód

Gość JednaZwielu
Nom , można tak powiedzieć :)

po prostu jest utarty błędny pogląd że utrata dziewictwa to przebicie błony a tak naprawdę dziewictwo to brak czynności seksualnej wobec 2 osoby bo przecież trudno nazwać lesbijki dziewicami

Gość a ile macie lat
??

Gość JednaZwielu
Wszystko fajnie , ale Lesbijkami nie jesteśmy :) . Po prostu lubimy się zabawić inaczej , tak jak to robi wiele innych osób

Gość JednaZwielu
Wystarczająco dużo ,żeby się w takie coś "bawić" ;)

Gość zezowaty zenek
dziewczęta co sobie jeszcze wkładacie do pipek? :)

Gość JednaZwielu
Nic :) Zresztą zwierzać się nie będziemy :) Napisałyśmy tu tylko dlatego ,żeby mieć odpowiedz na nurtujące nas Pytanie :)

jesteście lesbijkami skoro uprawiacie seks oralny, a jeśli pociągają was faceci to znaczy że jesteście biseksualne ;)

Gość JednaZwielu
No , ale to czy jesteśmy Lesbijkami czy nie to lepiej wiemy chyba :) . Ta druga teoria jest o wiele lepsza :) . Nawet jedna z nas ma chłopaka :) . Dla nas to czysta fajna zabawa :) . nie jest powiedziane ,że będziemy to robić zawsze i tylko razem . Bo faceci nas pociągają :) . a dodam ,że inne laski nas nie interesują - żeby nie było jakiś nieporozumień

heh to widać po prostu poprzez kontakty intymne ze sobą urozmaicacie własne życie erotyczne ;)

Gość JednaZwielu
Ale To tylko i wyłącznie dla własnej zabawy i dla Ciekawości , jak to jest :)

nie tłumacz się nikt wam nie broni robić tego co was interesuje i podnieca :) (no może ten chłopak może mieć jakieś pretensje chyba że go zaprosicie da waszych zabaw :P)

Gość JednaZwielu
trójkącik odpada :P hehe :p