Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwilena123

jak dobrać kolor włosów?

Polecane posty

Gość malwilena123

czesc dziewczyny. od ładnych paru lat farbuje włosy na blad o jakiegos czasu zauwazylam ze coraz wiecej wlosów mi wypada i sa strasznie zniszczone od tego ciaglego rozjasniania chcialabym zafarbowac na jakis ciemniejszy kolor moze naturalny jednak nie jestem przekonana. Czy znacie jakies stronki lub programy na których można wstawic zdiecie ze swoja twarza pod dana fryzure? bardzo prosze o linki:)

Gość malwilena123
podnosze

Gość wiezien z wronek
bezowy bedzie ci pasowal

Gość malwilena123
wiezien z wronek Po co wogule sie udzielasz jak nie potrafisz odpowiedziec powaznie na pytanie to nie strzep klawiatury na darmo! Czy jest ktoś kto mi pomoże ale tak na poważnie???

Gość wiezien z wronek
na powaznie to ci po wiem ze nikt cie dawno nie wydil stad ta frustracja

Ja farbowałam się na blond przez 8 lat a potem urodziłam dziecko i włosy zaczęły mi wychodzić garściami - stwierdziłam, że czas na zmiany i przefarbowałam się na jasny brąz. Pierwsze wrażenia HORROR jak ja wyglądam ale już jest oki ;-)) Czasami rzucę jakieś pasemka - refleksy i jest miodzio. Pozdrówka:))

Gość malwilena123
nikt mnie nie widyl???

Gość malwilena123
aanaugi masz racje wszystko to kwesja przyzwyczajenia

Gość wiezien z wronek
nie wydoil nie wiedzialas ze krowy sie doi:o

Gość malwilena123
ile ty masz lat dziecko?

Gość wiezien z wronek
na pewno nie 123 :D naprawde jestes taka naiwna i myslisz ze jestemy dla was mili slodcy uprzejmi itd bo na tozaslugujecie????:D tak naprawde jestescie tylko dla nas kawalkiem miesa do wydymania dlatego to robimy oczywiscie nikt ci tego nie poiwe ale tak myslimy naprawde w realu jest inaczej tutaj naforum pisze co naprawde o was mysle kretynki:D:D:D

Gość malwilena123
wałasnie kolezanak przyniosla mi płytke z programem do wstawiania tych zdiec tak wiec dziekuje. ps wybrałysmy dla mnie kolor jasny brąz. PS. tak tylko ze my kobiety mozemy sobie radzic bez was facetow a z wami to juz gorzej my dla was moze jestemy kawalkiem miesa ale wy za to potrzebni jestescie nam tylko do dania plemnikow a pozniej wad brudne gacie! I nie fatyguj sie juz chlopczyku z odpowiedzia bo skoro mam juz tę płytke to nie mam potrzeby wchodzenia na ten topik. PA

Gość wiesz co wiezien
mało jest tak bardzo zrutych ludzi jak ty, widać, że ci żadna samowolnie nie daje, która chciałaby patrzeć na takie zwierze.