Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klon345

grozi ma jakas kara?

Polecane posty

Gość klon345

na portalu nasza klasa pod "lewym , fikcyjnym"kontem nazwalam kochanke meza, ktora rozbila mi malzenstwo gdy bylam w ciazy ..od dziwek, szmat..itd tego profilu juz nie ma ona ma byc swiadkiewm w sadzie, chce ja podac.Czy jest w stanie udwowdnic ze te wulgaryzmy o niej byly z mojego kompa?

Gość bez opcji
nie, skoro konto jest skasowane

Gość bez opcji
ale oczywiscie moze sie domyslac ze to ty moglas byc :P

Gość klon345
ale mysle, ze jakby co to sad nie wezmioe tego az tak pod uwage, bo w koncu ta lafirynda zabrala mi meza

Gość ha ha zlikwidowane konto
??? Jakie to ma znaczenie? Ruch w necie nie jest anonimowy jak się niektórym zdaje. Jeśli będzie potrzeba będą mieli całą mapę ruchy wychodzącego z twojego IP więc się nie łudź

Gość klon345
pzrezc ta dziwke maz nie byl w szpitalu jak sie corka urodzila, nie zadzwonil, nie byl na roczku dziecka-a mieszkalismy jeszce razem.. mialam to darowac?

Gość pytałaś czy coś grozi
więc ci napisałem nie interesuje mnie co tobą kierowało nie przede mną musisz się usprawiedliwiać, bo mam to w dupie sąd może poczytać to jako okoliczność łagodzącą, choć wątpię...

Gość jasne - ona wywłoka
a mąż święty :):):) Do męża miej pretensje, bo to on ci przysięgał a nie ona

tak mąż też winny ale ona wiedziała jaka jest sytułacja powinna go pogonić do żony

Gość skończ już skończ
dopóki świat jest pełen ślepych idiotek ,które za zdradę męża winią kochanki dopóty gros tych idiotek będzie zdradzanych - i dobrze jak dla mnie EOT

Gość klon345
oczywiscie maz tez winny..ale gdyby dziewucha miala honor to by nie wlazila mu do lozka w czasie gdy ja bylam w ciazy..doskonale o tym wiedziala...potrafila mi wyslac sms "masz juz trumienke dla swojego dziecka"? nie oodaruje tej kurwie i jemu

Baby....Sama jestem kobieta i wstyd mi za tę naszą zajadłośc, brak solidarności.... Jasne, zwyzywałaś kochankę a Twoj misio nie był w szpitalu u dziecka i nie dba o Was własnie przez nią.On jest kochanym miesiaczkiem a ona wywłoką... TO NIE ONA ALE TWOJ MĄZ PRZYSIĘGAŁ CI WIERNOŚĆ I MIŁOŚĆ!!!Trochę godności....

Gość klon345
Iza , ja nie twierdze ze maz jest "kochanym misiaczkiem"..onn jerst cholernym glupim dupkiem bez honoru .....bo on wniosl pozew o rozowd z mojej winy.a powod mam taki ze bylam niby agresywna w ciazy.

Gość klon345
moze i jestem zajadla,,,ale on poniesie kare w sadzie! ona tez!bo sie zesra w gacie jak ja podam na swiadka

"Levviatan - można jeśli NK trzyma zapisane dane o usuniętych kontach (ale w to wątpię)" no właśnie trzyma :) jak sie skasuje konto to trzeba osobno wysłaś żądanie o skasowanie danych osobowyh z bazy, bo jak nie to trzymaja :) "Jeśli będzie potrzeba będą mieli całą mapę ruchy wychodzącego z twojego IP więc się nie łudź" niom, chyba że ktoś ma zmienne IP a nie stałe :D

Gość nie masz klasy kobieto
jesteś prosta jak przekupa ze wsi gdybyś miała klasę, to facet albo by ci tego nie zrobił, albo dostałby kopa w dupę jak tylko to zrobił bez wnikania z kim i dlaczego to zrobi a ty co? Czepiasz się jakiejś babki, która nic ci nie jest winna nie ośmieszaj się niech cię nauczy to czegoś... może odrobiny honoru i poszanowania samej siebie a nie robienia z siebie prostej przekupy...

Gość klon345
gdybym zostawila to wszystko bylabym bez kklasy.....kara musi byc dla obojga!zegnam pa

Gość coż na świecie są też porządni
faceci i żadna dupa im w głowie nie zawróci, jeśli szanują i kochają żonę Twój do takich nie należy, czasem tak się trafi. O ile masz szacunek do siebie to rozstań się z facetem honorowo a nie robisz kabaret. Tylko ludzie będą się z ciebie za plecami śmiać. Jesteś naprawdę aż tak prosta? Naprawdę masz pretensję do obcej kobiety o to, że twój mąż to zwykły kutas? No chyba nie piszesz tego na poważnie. To nie tamta kobieta powinna stać na straży moralności twojego faceta. To on SAM powinien być moralnym człowiekiem. A jeśli nie jest to żesz rozwiedź się z nim. Przecież nie będziesz całe życie za nim biegać jak ten pies, bo on cięgle znajduje nawą suczkę w stadzie :D No i przecież (wg ciebie) to nie jego wina, to wina tych suczek bo...są :D LOL po prostu zmądrzej...

Gość KLON345
A CZY WY NIE ROZUMIECIE, ZE POZEW ZLOZYL MAZ Z MOJEJ WINY!! TO MAM KURWA JESZCZE WINE NA SIEBIE PRZYJAC, TAK?ZALOSNE!

Gość dbdbdgbqw
ludzie !!! mąż to fiut ale kobieta zadająca się z zonatym facetem jet tez niewiele warta przestancie obwiniac tylko jedną strone

Gość jnhbgvfcdfvgb
a dlaczego nie widzisz winy też w sobie???żaden facet który jest szczęśliwy w małżeństwie nie zdradzi może czas najwyższy przyjrzeć się też sobie:P

Gość uyfxng
A mnie ciekawi jaki powód poda ze małżeństwo rozpadło się z Twojej winy. Musisz być dzielna, nie zapominaj o swoim dziecku, niech chociaż ono na tym nie ucierpi.. Bądź dzielna dla niego, rozwód to nie koniec świata. Dasz radę, rozumiem Twoje rozgoryczenie, facet postapił jak zwykła świnia!! Ale miejhonor i badź dumna.

bardzo dobrze zrobiłaś ta kochanka wywłoka która spała z Twoim mężem kiedy Ty byłaś w ciąży to najgorsze gówno jakie może być ja nie wiem jak można być kochanką tak w ogóle a co dopiero faceta którego żona jest w ciąży i w sumie po tym jak on się zachowuje to na dobre Ci wyszło że on niedługo nie będzie Twoim mężem, szkoda nerwów tracić na takie ścierwo bardzo dobrze zrobi,łaś, jej sie zresztą o wiele więcej należy, w sądzie będzie musiała się przyznać jaka jest kurwą, myślę że są nie da wiary takiej osobie jak ona, a ona nie wpadnie na pomysł że dane w necie mogą być jakoś zapisane

Gość KLON345
POWOD DO ROZOWDU"BEDAC W CIAZY BYLAM AGRESYWNA A MOJA AGRESJA POLEGALA NA DRECZENIU GO ZADANIAMI NIEWYKONALNYMI W NOCY I ON SIE NIE MOGL WYSPAC "

Gość ja skasowac konto na NK
I jak się teraz próbuje logowac pod dawnym nickiem i hasłem, to wyskakuje komunikat, ż ekonto skasowane, ale jeśli uważam że przez pomyłkę albo ktoś mi to zrobił, to mogę napisac do admina. Czyli wniosek - konto jest pewnie skasowane tylko formalnie, a fizycznie nadal jest na serwerze

Gość widać mąż cię znienawidził
może dlatego, że taka prosta jesteś. Nadal wiń kochankę a nie swojego mężulka.hehe

Gość kobiety rozumne i z klasa
będą stawiać wysoko poprzeczkę własnemu mężowi i jeśli nie sprosta to tylko jego winić będą prostaczki będą się rzucały na rywalki z pazurami jakoś dziwnym trafem prostaczki najczęściej trafiają na takich choojków widać wyniucha swój swego jakimś dziwnym trafem prostacy się wzajemni przyciągają i potem robią teatrzyki, aż jest sie z czego pośmiać