Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytającyyy

Jaki penis lepszy?

Polecane posty

Gość xxl-men
Masz racje, grubosc jest wazniejasza od dlugosci. Moj jest (wydaje mi sie) wystarczajaco gruby.

Gość zapard
o to moje przesłanie do wszytskich zakąpleksionych prawików " NIE ROZMIAR PRZYRODZENIA LECZ SZTUKA PIERDOLENIA " sie liczy

Gość seksuolog Halina Lejiz-Arbeit
Krótki to dla dziewic albo dla Pan, które mało współzyje! Wielki to dla szerokich szpar i tych nie szytych po porodzie . . .

Gość seksuolożka Anna Lejiz-Arbeit
Każdy penis dobry jak kobieta pochwę ściśnie mocno! Ćwiczcie koleżaneczki mięśnie pochwy by się dobrze r00chać!

Gość gość
Mam 16 lat i moj ma 16 dl , ponad 12 ob i jest lekko zakrzywiony na lewą str. Czy taki jest ok?

Gość gość
dla kobiety najlepszy taki, który długo stoi, gdyż wymaga ona średnio 10 minut stymulacji łechtaczki by osiągnąć orgazm. Za cienki to tylko łaskotanie, za gruby to ból, więc rozmiar statystyczny śr. 15cm ale czas stania, zanim wystrzeli spermą, minimum 10 minut. Notabene, łechtaczka leży parę cm poniżej spojenia łonowego, więc na dobrą sprawę wystarczyłby penis kilka cm, o czym, za przeproszeniem, ciemnogród nie wie i szuka do kopulacji ogra jak caryca Katarzyna.

Gość gość
cyt.: gość Mam 16 lat i mój ma 16 dl , ponad 12 ob i jest lekko zakrzywiony na lewą str. Czy taki jest ok? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To zakrzywienie jest efektem bicia konia prawą ręką; chłopcze, musisz dalej ćwiczyć, bo "takim" nic nie zdziałasz. A po jakim czasie ejakulujesz i ile ml spermy wydalasz?

Gość gość
28.02.14 gość Ja zawsze mówię, jak trzepać to na zmiane, bo biceps nieróno rośnie:D:D

Gość gość
a co ma łechtaczka do kopulacji oszołomie i do orgazmu przez stosunek ludzie mamy 21 wiek,a wy o prostych sprawach pojęcia nie macie,wyedukujcie się zanim cos napiszecie

Gość gość
Moja partnerka jest wdową. jej mąż miał penisa około 20 cm co sprawiało jej w początkowej fazie zabaw zwykły ból. Ja mam pałkę 15 cm i 14 cm w obwodzie możemy się kochać na wszystkie możliwe sposoby co wcześniej było niemożliwe gdyż taki 20 cm sprzęt po prostu WALIŁ a nie dogadzał zatem sprawiajcie partnerkom rozkosz aby podczas jednej zabawy widziała gwiazdy rozkoszy wielokrotnie a nie mroczki w oczach. Po naszych igraszkach ona czuje się bosko i ma ochotę na na kolejną porcje zabaw ( bawimy się średnio 3- 5 razy dziennie).

Gość gość
Najlepszy szczelnie wypełniający piczkę

Gość gość
tofelek ladniutka główka :)

Gość gość
Z tego co zauważyłam na saunie to są śmieszne te ich fiutki

Gość gość
Będąc średniakiem gdy widzę ile są w stanie przyjąć niektóre panie to można się załamać. http://beautifulf****ngtits.tumblr.com/

Gość gość
poprawny link