Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczennica80

Chyba się zakochałam ,a mam męża

Polecane posty

'będę cierpieć nadal, jak długo...???', 'Cholerrrra, jak się odkochać???' Co to w ogóle jest? Dziewczyny, nie zachowujcie się jak bezwolne istoty. Waszą decyzją było nawiazanie tych znajomości i Waszą ma być ich zerwanie. Na co czekacie? Że samo się stanie? A na przyszłość skoro jesteście z związku, nie nawiązujcie takich więzi emocjonalnych z facetami z netu czy spoza netu. Bo to niestety zazwyczaj marnie się kończy.

takie "zakochania" to z reguly tylko zauroczenia (w 99 % przypadkow). on ci sie wydaje inny niz mąż, przez co zajebisty, tajemniczy itp a zazwyczaj takie historie sie zle koncza, ten drugi zwiewa, a swojej relacji z mężem juz nigdy nie odbudujesz. wiec uważaj.

Gość eksy
popieram - zwyczajnie nie warto... i zacznij myśleć o tym jak o nałogu a nie cudownej ale tragicznej miłości bo nigdy od tego nie uciekniesz....no i już wiesz że jesteś podatna na takie znajomości (chyba każda z nas jest) więc musisz być ostrożna

Gość zrobie nie zrobie
A ja myślę,że trzeba być egoistką i spróbować:)Wiem,że zaraz zaczną krzyczeć obrońcy moralności...Ale mam to gdzieś....Swoje zdanie może każdy wyrazić....Jeśli nie można się oprzeć a posiada się silną psychikę,żeby potem móc zspokojnie żyć,to czemu nie spróbować się z kimś spotykać?Nie mówię tu o rozwodzie i przestawianiu całego swojego życia,ale o odskoczni.Jeśli potem będziemy lepsze dla swoich mężów,to czmu nie?Lepiej żałować,że się coś zrobiło niż żałować,że się nie zrobiło...

Gość taka sama męczennica
Masz rację eksy, to jest NAŁÓG, zawsze tak o tej namiętności w podświadości myślałam, ale dopiero Ty tak to nazwałaś. Bo jak nazwać codzienne słuchanie radia ( właśnie słucham Jego cudownego głosu), nakręcania się. Nie jestem już młódką, z jednym facetem od 20-stu lat, wypaliło się ognisko, pozostał tylko szacunek. To moje pierwsze zauroczenie, fatalne... ale jakże przyjemne... Dzięki niemu czuję się młodsza, zaczęłam dbać o siebie z nadzieją, że gdy wreszcie sppotkam przedmiot pożądania, spodobam się bardziej, a nie widzieliśmy się prawie od roku. To przeze mnie, bo gdy pada propozycja, głupia odmawiam, a w każdej chwili może do mnie przyjść do pracy, jestem osobą publiczną. Codziennie boję się, że to zrobi... Codziennie staram się wyglądać ładnie, weszło mi to już w nawyk. Schudłam, kupiłam ładne ciuchy, kosmetyki... Mój osobisty facet jest coraz bardziej zauroczony mną, zakochany, wzrosła mu potencja... Wniosek: nic tak nie działa na kobietę jak młoda krew !!! A swoją drogą, gdyby tak się zapomnieć i spróbować, może okazałoby się, że ten pierwszy i jedyny jest właśnie tym, którego powinno się stale pożądać i kochać... Eksy, wylecz mnie z nałogu, masz przecież doświadczenie, bo na razie nie chcę się odkochać, tak cudownie ponownie widzieć kolorowy świat, rozbrzmiewającą wokół muzykę, czuć zapachy lat młodości...

Gość eksy
zrobie nie zrobie - nie wiem kto jest na tyle silny psychicznie by potem spojrzeć w oczy mężowi wiedząc że się go skrzywdziło, ale oczywiście to Twoje zdanie i nie mam zamiaru Cię na nie napiętnować. A moje zdanie jest takie że dla zauroczenia z neta nie warto.... męczennico - nie powiedziałabym że mam doświadczenie, ale wiem co i jak czujesz....jestem młodsza ale jak każda kobieta pragnę czułości, uwagi i tego poczucia że dla kogoś jestem wyjątkowa. Bardzo chciałabym Ci pomóc ale przede wszystkim Ty sama musisz chcieć sobie pomóc, dlatego zapytałam wcześniej czy chcesz z tym skończyć?

Gość taka sama męczennica
" Nie doradzam wam rozpusty, lecz podkreślam z całą siłą, iż miłością szafowanie nikogo nie zubożyło."

Gość eksy
męczennico - łatwe pytanie krótka podpowiedź. Chcesz skończyć z tym (nim) skończyć?