Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eon

Skala prostytucji wśród polskich studentek musi być przerażająca

Polecane posty

Gość na szczescie sa jeszcze
konserwatywni faceci, ktorzy nie chca z takimi rozkladajacymi jak sie da nogi kobiety wiazac. wola miec porzadne zony

Sama świadomie praktykowałam spotkania sponsorowane na studiach i znałam kilka dziewczyn z uczelni które tak samo jak ja spotykały się po wykładach lub w weekendy w motelu lub hotelu najczęściej turystami z zagranicy bo oni dobrze płacili młodym studentką traktowałam to jako doświadczenie i nie wstydzę się tego co robiłam mając 19 20 lat .Bo dlaczego facet musi się wyszumieć a co kobieta nie ? jest inna pod tym względem przecież my tez mamy prawo do orgazmu.

Gość gość
Skala psychopatii na tym forum jest porażająca :)

Gość gość
Dzisiaj kazda sie puszcza dlatego mezczyzni juz tak nie podrywaja kobiet, stracili zapal by " zdobywac", zenic sie itd. Sponsoring zaczal byc modny wg mnie przez feministki. Niby takie samodzielne i niby robia co chca ale czy maja szacunek do siebie? Wg mnie nie i dlatego nie mozna sie dziwic, ze mezczyzni coraz gorzej wypowiadaja sie o kobietach

Gość gość
0livia28 dziś Zaczniesz g****ic dzieci bo niektorzy mezczyzni to robia? Gratuluje

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami..