Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1406

zapomnial o mnie

Polecane posty

Gość 1406

Poradzcie mi cos bo juz jestem glupia:( W zeszlym yug mialam urodziny i imieniny w jednym dniu, moj fcet w tym dniu wyjezdzal na 3 dni w sluzbowej sprawie. Zapomnial o tym ze mam swieto przypomnial sobie jak zaczely przychodzic smsy z zyczeniamyi:( Powiedzial "wszytskiego najlepszego" TYLKO i powiedzial ze nadrobimy po powrocie. Po powrocie nie bylo nic nawet marnego kwiatka, ja mu na urodziny kupialm nawigacje a on?? Po prpstu zapomnial:( CO o tym myslec???

Gość 1406
jest mi bardzo przykro bo mam to wszystko w jednym dniu czekam na to caly rok i co?? jak zwykle rozczarowanie dla mnie 😡

Gość 1406
zdrada? mysle ze nie wlasnie staramy sie o dzecko:)on tego pragnie jakby mnie zdradzal to by wlasnie nie chcial

Gość 1406
mial wyrzuty sumienia bo zostawia mnie sama w urodziny to raz a dwa to sama bo bylam akurat po zabiegu i bardzo cierpialam z bolu:( tak mowil

Gość 1406
i co ja mam myslec?????

Gość ja powiem tak ....
to powiedz mu o tym wprost jak bardzo Ci przykro

Gość 1406
mowilam ze pzreciez mialismy cos nadrobic po powrocie a on na to ze przeciez kochalismy sie:( ale mi nie o to chodzilo:(

Gość edssu 93
ej jakby Cie zdradzal to by wlasnie kupowal kwiaty :)

Gość widocznie jemu o to
uznał, że to wystarczy. PS: to, że się staracie o dziecko NIE jest żadnym dowodem że nie ma zdrady. Broń Boże nie piszę oczywiście, że Cię zdradza, ale tłumaczenie sobie tego staraniem o dziecko to takie trochę naiwne...

Gość 1406
tak tylko ze kwiaty kupuje mi tylko wlasnie na urodziny i dzien kobiet

Gość 1406
to co chcialby ze mna dziecko po to zeby placic alimenty? to bez sensu!!

Gość ghjkk
może uznał, że sam fakt spotykania się z Tobą już jest dla Ciebie pewnego rodzaju prezentem:D współczuję

Gość 1406
my mieszakmy razem od 7 lat!!

Gość ja powiem tak ....
to trzeba było mu wtedy powiedzieć że nie chodziło o sex a teraz chcesz wracać jak już jest po sprawie ? być może facet zwyczajnie zapomniał nie wiem ?

Gość 1406
jasne......

Gość Kata123rzyna
No właśnie facet tak ma - myśli,że jak się pokocha z dziewczyną to już wszystko jest załatwione... Zero romantyzmu! A jakbyś chciała spędzić ten czas po??? Co byś chciała robić. Może powiedz mu,że zabierasz go gdzieś,czy zrobicie coś,żeby uświętnić Twoje urodziny... Bo sam o raczej nic nie wymyśli...

Gość 1406
kiedys byl taki romantyczny ale mu minelo:( a teraz zapomina o wszytskim i mysli ze go wszytsko naprawi seksem a tak nie jest!! mowilam mu to ale jak widac ma to gdzies:( myslal moze ze do powrotu zapomne i co zaoszczedzi kase? chyba tak:(

Gość 1406
przykre.....:O

Gość Kata123rzyna
Ale zależy Ci na prezencie (bo piszesz o nawigacji, o zaoszczędzeniu kasy),czy o spędzeniu z nim czasu???

Gość 1406
nie nie cj=hodzilo o prfezent myslam ze zabierze mnie gdzies na kolacje albo wymysli cos w domu:( chodzi mi o to ze ja zawsze robie jakis szal dla niego a on nigdy sie nie stara dla mnie:( i to mnie boli!!

Gość heh to ja miałam podobna
sytuacje. bylismy w zwiazku na odległość i mialam urodziny. wysłał mi ładne życzenia i zapytał co bym chciała dostać. powiedziałam żeby sam cos wymysłił. pozniej nie wracał do tego tematu. tydzien pozniej spotkalismy sie a on nic. nic mi nie dał, nawet kwiatka. zapomniał? nie wiem, on ma raczej dobra pamieć. pewnie liczył że ja zapomne... jak nie miał kasy to mogl nie pytac co mi kupic, do tej pory nie wiem dlaczego tak zrobil...