Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kolczyk

kolczyk w pępku, prosze o rady

Polecane posty

Gość chce kolczyk

witam! chciałabym sobie zrobić kolczyk w pępku, ale boje sie ze moge miec blizne, czy pępek bedzie mi ropieć albo nastapi stan zapalny. Prosze o rade tych, ktorzy maja kolczyk w pepku.

Gość ja mam kolczyk od 2 lat
na poczatku ropialo...ale to przez jakis miesiac...potem bylo juz wszystko ok...a blizna raczej bedzie...ale mala

Gość kolczyyk
Szczerze osobiście nie doradzam :) ( goi się dosć długo.. zależy jak komu..) a po za tym potem po ciąży.. widok pępka nie jest zbyt atrakcyjny ;)

ja sobie przebiłam jakieś dwa lata temu. Na początku mi ropiał, ale jak z tydzień poprzemywałam spirytusem salicylowym to przestało. Mi się goił jakieś dwa miesiące. Ale nie żałuję, że przebiłam.

Gość wy sobieee
mozgi zakolczykujcie pojebane blachary

Gość buehehe ale ktos tutaj
kultura nie grzeszy:D

Gość chce kolczyk
mi mam odradza... ale ja jestem bardzo uparta :/ chce meic bardzo ten kolczyk a zdrugiej strony boje sie że bede miec blizne :/ :( byłyscie u kosmetyczki przebijac? ile bedzie kosztowało przebicie? u mnie przebicie ucha kosztuje 10 zł, a jak z pepkiem to nie wiem...

Gość ja mam kolczyk od 2 lat
ja bylam u kosmetyczki..placilam 90 zl...tez nie zaluje ze mam ten kolczyk super sprawa:) i nie boli bo zamrozone jest podczas przebijania...dopiero pozniej zaczyna troche pobolewac po jakichs 5 min ale to tylko chyba tego dnia mnie tak troche bolalo pozniej nie