Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siuneczka

czy na poczatku ciąży opuchnieta pochwa i piekący języczek ?

Polecane posty

Gość raczej choroba a nie ciąża
umyj się wreszcie to przestanie piec :O

witam. a czy jesteś w ciązy czy podejrzewasz że jesteś? bo na jakiś objaw wczesnej ciązy to mi to nie wygląda bardziej na jakąś infekcje...

Gość w pochwie jest języczek
?

tak rozpulchnia sie ale dla ciebie powinno to być praktycznie nie odczuwalne, przynajmniej ja tak miałam. A ze tak zapytam stało ci się to po stosunku? czy tak samo od siebie?

Rozpulchnia się pochwa, a nie wargi sromowe. Zaglądałaś sobie do środka? ;) I rzeczywiście pieczenie oznaczałoby infekcję.

Gość a ja miałam właśnie
taką opuchliznę ale nie pochwy tylko wargi sromowe były jakby takie opuchnięte, ale to nie bolało ani nic. Czułam się taka "otwarta". Nie wiem jak to ując, ale nic mnie nie piekło. Wszystko było po prostu jakby większe. A może tylko ja tak czułam, że było większe.

tak, własnie po stosunku czuje dyskomfort... nigdy wczesniej tak nie miałam ... i to mnie zaniepokoilo bo powiem ze tez podejrzewam ciaze .. i moze to jeden z objawow ? moj mezczyzna tez uwaza ze ten moj jezyczek jest jakis inny, rozpulchety, bardziej wrazliwy ... chyba wiekszy ? bo obciera mnie ...

właśnie pochwa się rozpulchnia ale w środku bo przygotowuje sie do zagnieżdzenia zarodka, to że na zewnątrz jest jakaś opuchnięta przynajmniej moim zdanie nie ma związku z ciąża bardziej z jakimś podrażnieniem. ale nie jestem lekarzem wiec mówie tylko z tego jak ja miałam.

no własnie musze sie udac do lekarza, bo odczuwam to tylko po stosunku ... nie moge sie wysikac tak piecze

wiesz co pytam czy to po stosunku bo ja też miałam tak kilka razy.. a zazwyczaj bywało to wtedy kiedy z moim facetem uprawialiśmy seks dość długo a ja nie byłam też dość "mokra" i wtedy własnie miałam takie jakby otarte wargi sromowe...ale kiedy zaszłam w ciąze nie zauważyłam czegoś takiego, wiec myśle że to nie objaw ciązy a raczej to pierwsze. przynajmniej w moim przypadku tak było..

może to też być jakaś infekcja grzybicza wiesz. ale to nic strasznego wystarczy w pore wyleczyc.

Gość pokaż nam ten języczek
bo jestem strasznie ciekawy jak wygląda język w pochwie :D

a towarzyszą temu może jakieś białawe upławy na biliźnie? o niezbyt przyjemnym zapaszku? i czy twoj partner tez skarzy sie że po stosunku z tobą też go tam coś piecze?

chyba chodziło o wargi sromowe.. po prostu żle to dziewczyna nazwała.. wielkie mi hallo!

nie napisałam ze mam jezyczek w pochwie tylko ze mam rozpulchniona pochwe, wargi sromowe oraz jezyczek. partner sie nie skarzy na zadne dolegliwosci, to juz drugi tydzien kiedy oczuwam taka nieprzyjemnosc... czekam do miesiaczki wiec pomyslałam ze moze to ciaza :) nie mam zadnych nieprzyjemnych upławów, przed okresem mam dni suche

kurcze 2 tygodnie to dość długo..ja jak miałam coś takiego to kilka dni ale moje wargi wyglądały dośłownie jakby mnie osa ugryzła;-) najlepiej jak pojdziesz do lekarza nie zaleznie od tego czy jestes w ciązy czy nie. a nie myslałas o zrobieniu testu? najtańszy kupisz juz za 8-9zł a byłabys pewnie spokojniejsza.

ale mnie piecze tylko po stosunku, dodam ze własnie tydzien temu odbyl sie stosunek i wczoraj dlatego tylko w te dwa dni mnie pieklo ... a teraz czuje tylko ten jezyczek ktory obciera sie o majteczki, czyli jakby byl wiekszy czyli spuchniety ? test zrobie najpozniej 4 grudnia wiec w tym tygodniu :) zrobiłam tydzien temu po poludniu wiec mogł wyjsc niewiarygodny ...

Gość puknij się w łeb języczkiem
kto nie jest debilem ten nazywa rzeczy po imieniu a nie "języczkuje" potrafisz powiedzieć pochwa ale łechtaczka już nie :O debilka

gębe to ma ten ten kto sie w ten sposób wypowiada na forum.. własnie taki wieśniak jak ty...

jak ci sie nie podoba to po co to czytasz? nie mam pytan...ale trzeba być bezmózgowcem żeby wogóle wyjechać z takim tekstem do kogoś...niezbyt dobrze swiadczy to o twoim poziomie inteligencji nie tej dziewczyny... ciekawe że ja jakoś zajarzyłam o co chodzi?

po to sa fora żeby pytać a nie gnoić ludzi... co ty tu wogole robisz.. chyba masz problem ze sobą skoro zajmujesz sie takim czyms...

ok, juz ide, myslałam ze to powazne forum, bez chamstwa ale sie pomyliłam. i to mowia osoby ktore staraj sie o dziecko, albo podejrzewaja ze sa w ciazy >? zastanowcie sie nad zmiana forum , tematu. dziekuje za to tym , ktore powaznie potraktowały moj temat, tym ktore sa wystarczajaco domyslne.

siuneczka słuchaj nie przejmuj się.. wieśniaki tak maja.. a pozatym niektorzy nie wiedzą co znaczy słowo forum...

Gość nie pamietam hasła do nicku
autorka jako dorosła (chyba) osoba zabiera się za seks a nie potrafi nazwać części swojego ciała :O Wstyd... a tak poza tym stawiam na obtarcie...