Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mys2ka

co zrobić aby mnie pokochał jeszcze raz

Polecane posty

Gość mys2ka

byłam z chłopakiem pół roku. zerwał ze mną 2 tygodnie temu ponieważ stwierdził, ze uczucie wygasło i już mnie nie kocha tak jak dawniej. podczas naszego chodzenia byłam 4 miesiące w Grecji i po moim powrocie spotkaliśmy się 2 razy. było widać po nim jaki jest szczęśliwy jak byliśmy razem i nie tylko ja to zauważyłam. po 3 dniach jak był u mnie wyjechał do mamy do niemiec i tak cały dzień milczał. zrobiłam mu awanture, że całe 24h się martwiłam. przeprosił i napisał, że kocha. po 2 dniach zerwał bo stwierdził, że już nie umie mi powiedzieć Kocham. jego siostra twierdzi, że sie pogubił i powinnam walczyć. ale jak mam to robić? dzieli nas 146km. co zrobić, aby znowu zabiło mu serce do mojej osoby?

nic nie rob on zerwal jak zateskni odezwie sie jak mu zalezy czemu ty masz to robic 1 to on zawinil........

Nic nie poradzisz a tymczasem nie bądź ignorantka co CHCE i BASTA lecz poczekaj na jego ruch. ON musi tez ciebie kochać a jeśli tego nie będzie to pogódź się z tym, lub cierp. Do tanga trzeba dwojga.

Gość taka jedna onka
Jeśli ktoś nie kocha, to tego nie zmienisz. Możesz się tylko ośmieszyć nalegając.

Gość melamela
wiem ze to bardzo bardzo trudne, ale nie odzywaj sie do niego pierwsza. wiem co przezywasz bo ja juz od tygodnia nie mam kontaktu ze swoim ex... musisz pokazac mu ze jestes dzielna. o ile cie kocha, to sam sie odezwie ,nie martw sie :)

yyy po pół roku stwierdził że nie kocha Cie tak jak dawniej? lol to szybki jest, jaka jest według niego definicja słowa "miłość"? ile macie lat? :o

Gość mys2ka
ja mam 21 a on 25