Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka...1990

A ja mam problem ...

Polecane posty

Gość Karolinka...1990

Ej znany portal społecznościowy od wczoraj punkt 22.00 do tejże chwili nie mogę uruchomić nasza-klasa.pl i nie mam sosobu jk to zrobić, ehh a chciałam zobczyć komentarze do mojego noweg zdjęcia . 😭

Gość CrazyAnia
Serwery mogą być przeciążone..też tak mam czasami ..;)

Gość Karolinka...1990
No właśnie, ale to jest tragedia. Przez cały dzień??? cały dzień w szkole czekałam aż lekcje się skączą, bo chciałam szybko w domu jak codzień siedzieć na nk. A tu dupa, i nie mam co ze sobą zrobić.... :-(

Gość Karolinka...1990
ktoś jeszcze ma taki problem? tu możemy razem przeczekać te ciężkie chwile, zanim zacznie się ta strona odpalać.

Gość ale z ciebie krejzolka
:P

Gość CrazyAnia
Ja tam teraz nie mam problemu u mnie nk chodzi ;P może u cb są jakieś zakłócenia w sieci ;P

Gość Karolinka...1990
Nie no, ja mam poważny problem... 😭 kurcze mam nadzieję że szybko będę mogła wejść na nk. nie przeżyję chyba jeżeli ktoś włoży zdjęcie na swój profil a ja nie dodam pierwszego komentarza. Mam najwięcej znajomych, naprawdę :-) , i mam dużo zdjęć, takich fajnych, kurdę czuję się jak odłaczona od świata, nie nie, na ''Rozmwy w toku'' powinni zrobić reportaż o nk, naprawdę, o tych serwerach, bo to , to tragedia jest. :-( :-( :-( 😭 😭 😭

Gość o jezuuuu
tragedia zyciowa nastała... łączcie się dzieci NEo, EMO i bóg wie jeszcze jakie, bo NK nie chodzi!!!! popełnijcie zbiorowe samobójstwo podcinając sobie zyły, bo nie możecie zobaczyć komentarzy pod swoim bardzo idiotycznym "słitaśnym" zdjęciem... szkoda że jeszcze nie napisałaś "bOshe JaKi ŻaAal" W takich momentach mam ochote rozpylić wirusa takiego jak na resident evil i puscic atom na polske zeby was wytrzewiło kurwa bo nie moge...

Gość CrazyAnia
Jej ..widzę że to dla cb naprawde ważne..to idź do koleżanki albo do sąsiadów;P

Gość Karolinka...1990
PannaMigootka --- Nie no gołąb napewno nie.... ja mam iplusa, to taki bezrzewodowy internet jest, ale dzięki , rozwiązałaś mój drógi problem... czasem viva i mtv mi się zacina a moi sąsiedzi mają gołębie po tej stronie gdzie jest antena, naprawdę,

Gość CrazyAnia
Karolina- jak mam mowić szerze to zachowujesz sie jak rozpieszczone dzecko...a internet bezprzewodowy jest do d**y ;)

Gość Karolinka...1990
Dlaczego rozpieszczone??? czy to jest takie dziwne że chcę pokazać koleżanką jak się bawiłam na imprezie z moim miśkiem? dla mnie jest to bardzo normalne, chyba nie zacznę się chwalić w szkole,bo wyszłabym na idiotkę, więc mam jeszcze nk. a tam każdy wkłada zdjęcia z imprez, więc jest sposób żeby koleżanki były zazdrosne... a internet bezprzewodowy jest superowy, bo mogę iść z laptopem na dwór itd. to jest dobre rozwiązanie.

Gość CrazyAnia
Sory ..ale ja to tak odbieram ;P Jak się fajnie bawiłaś to okej ;P ale brak wejścia na nk nie jest końcem świata ;P Albo ustaw opis na gg : Zabawa z moim miśkiem - zdjęcia na nk czy coś w tym stylu ;):)

Gość Karolinka...1990
No właśnie nie mogę, bo byłam u niego cały weekend, i chciałam wczoraj jak mnie odwiózł, włożyć te zdjęcia na nk. ale nie mogę bo nie chce się włączyć,

Gość pozostałymi uczestnikami
Niedzielny wieczór należał do Anny Muchy. Po niezwykle wyrównanym boju aktorka pokonała Nataszę Urbańską w finale 10. edycji "Tańca z gwiazdami" i zdobyła Kryształową Kulę. Po wszystkim, razem z pozostałymi uczestnikami programu, zwyciężczyni bawiła się na przyjęciu zorganizowanym w warszawskim klubie Capitol. Zobaczcie, co się tam działo!

Gość 16 zostało rannych
Ponowny proces ws. akcji w Magdalence właśnie ruszył. Troje policjantów jest oskarżonych o niedopełnienie obowiązków podczas akcji zatrzymania groźnych bandytów w Magdalence, gdzie w 2003 r. zginęło dwóch funkcjonariuszy, a 16 zostało rannych. Oskarżonym grozi kara do ośmiu lat więzienia.

Gość CrazyAnia
Aha^^ ...a to nie mam pojęcia, ja wchodzę normalnie ..;P a coś ci pisze jak wchodzisz?? czy nie chce się w ogole włączyć ?

Gość częściowo zrozumieć
Laurie Humphreys miał chociaż tyle szczęścia, że był już nastolatkiem, kiedy w latach 40. wywieziono go z rodzinnej Wielkiej Brytanii do sierocińca w oddalonej o 19 tysięcy kilometrów zachodniej Australii, gdzie gwałty i przemoc były na porządku dziennym. Miał wówczas 14 lat i był na tyle duży, aby przynajmniej częściowo zrozumieć, co się z nim dzieje.

Gość k wchodzisz
Ponowny proces ws. akcji w Magdalence właśnie ruszył. Troje policjantów jest oskarżonych o niedopełnienie obowiązków podczas akcji zatrzymania groźnych bandytów w Magdalence, gdzie w 2003 r. zginęło dwóch funkcjonariuszy, a 16 zostało rannych. Oskarżonym grozi kara do ośmiu lat więzienia. 18:20 [zgłoś do usunięcia] CrazyAnia Aha^^ ...a to nie mam pojęcia, ja wchodzę normalnie ..;P a coś ci pisze jak wchodzisz?? czy nie chce się w ogole włączyć ? 18:21 [zgłoś do usunięcia] częściowo zrozumieć Laurie Humphreys miał chociaż tyle szczęścia, że był już nastolatkiem, kiedy w

Gość ale głupoty dziecko
wymyslasz a ludzie się nabieraja. zal

Gość CrazyAnia
O co chodzi z tym chłopakiem ?

Gość Karolinka...1990
Nic nie pisze,wisuję adres i nic sie nie dzieje, tylko białe tło .

Gość CrazyAnia
Aha, też tak miałam może kompa zresetuj:P

Gość Karolinka...1990
Ale inne strony mi odpalają, tylko nie ta, a inni niech wypierdalają z mojego tematu i idą się bawić gdzie indziej. Tu jest oaza dla ludzi którzy się wspierają w oczekiwaniu na odpalenie nasza-klasa

Gość CrazyAnia
wiesz też mnie wkurzaja głupie docinki..założyłam temat..Bo mam problem ze spodnimi w udach sciarają mi się szybko i nie wiem co zrobić a nie bede chodziła jak niechluj

Gość Karolinka...1990
Moja koleżanka też tak miała, a raz to nawet jak się zgieł to jej pękły na tyłku, jaki był ubaw hah. Masz widocznie albo za ciasne spodnie albo za grube uda,

Gość Karolinka...1990
A nk dalej nie chodzi, ehhh jeszcze trochę i się rozpłaczę.... 😭