Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CrazyAnia

Starte spodnie w udach

Polecane posty

Gość CrazyAnia
A to wiem ..pełno ma ..ale przyznaj że nie każdej to pasuje :P:P No ale główną przyczyną że ściaram spodnie jest to że chodzę zgrabnie a nie jak fleja :P I pewnie nie tylko ja :P

Gość Ewaldi
CrazyAnia - zgrabna sylwetka u kobiety ma trzy otwory pomiędzy nogami , stań na baczność przed lustrem i sprawdź :)

Gość CrazyAnia
Ewaldi- znam swoje ciało ;P bez lustra to wiem :P

Gość Aniu-zalozycielko tematu
wiem, ze dobrze mowie, bo jestem zyciowa ale naprawde radze nie kupowac spodni na bazarku tylko wydac troche wiecej na oryginalne dziny na dluzej postarcza ew. tez materialowe spodnie ci sie nie przetra

Gość Tylko jedna rada
Schudnij. Ja tez przecieralam spodnie w udach, jak schudlam, problemy sie skonczyly. Moze ci sie wydawac, ze masz dobra wage, ale niestety fakty sa nieublagane.

Gość CrazyAnia
A co zrobiłaś żeby schudnąć z Ud ??

Gość Tylko jedna rada
Sa 3 sposoby: 1. bieganie (jogging), 2. plywanie, 3. jazda na rowerze. Sporty 1 i 3 powoduja spalanie tkanki tluszczowej wlasnie z ud, plywanie powoduje bardziej generalne spalanie i zapobiega odkladaniu sie tluszczu. Najlepsza kombinacja (ktora mi pomogla) to: 1. bieganie - codziennie po ok. 60 minut, srednio 8/9 km/h, 2. rower - 2 razy w tygodniu po 4 godziny, 3. plywanie - 2 razy w tygodniu po godzinie. jesli chodzisz na silownie, to zamiast biegania mozesz zaliczyc godzine ABT, ale wazne by robic to codziennie, wiec gdy nie ma akurat programu ABT na silowni, idz na godzine na bieznie. Do tego dieta 1000-1200 kcal dziennie. Po 2 miesiacach takiego treningu przestaniesz obcierac spodnie, ale to drobiazg. Najwazniejsze ze poczujesz sie o niebo lepiej. Jedyna wada to taka, ze najprawdopodobniej Twoj biust zmniejszy sie o 1 rozmiar.

Gość CrazyAnia
Dzięki za rade :) Jestem ci wdzięczna :P

Aniu, kup porządne spodnie. Ja kiedyś wymieniałam spodnie co dwa miesiące, teraz noszę tylko firmowe jeansy i tak np. mustangi mam już 2 lata a only 10 miesięcy ;) polecam zainwestować w lepszy gatunek i problem minie sam :)

Gość CrazyAnia
Pójdę do New Yorker ;P i kupie spodnie za 130 ;P Jestem ciekawa ile one wytrzymaja :D

Gość ale pierdolicie
to zależy od budowy. i tego nie zmienisz. ja byłam gruba i mi się wycierały. schudłam, byłam jak anorektyczka i też mi się wycierały. i miałam jak to według was trzy przerwy między nogami. poprostu górna częśc ud była tak blisko siebie, że nogi się ciągle ocierały. a Wy ludzie jesteście pojebani. nie potraficie zrozumieć, że niektórzy po prostu tak mają i nic z tym nie zrobią, więc tłumaczycie, że sa grubi. żal mi Was.